Председник

  • Понедељак, 5. септембар 2011.

    Председница Народне скупштине разговарала са председником парламента Финске

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф. др Славица Ђукић-Дејановић разговарала је са председником парламента Финске Ером Хеиниломом, који предводи Финску делегацију на самиту Покрета несврстаних у Београду, поводом обележавања пола века од оснивања покрета.

  • Понедељак, 5. септембар 2011.

    Председница Народне скупштине примила министра иностраних послова Ирака

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф. др Славица Ђукић-Дејановић примила је министра иностраних послова Ирака Хошијара Зебарија, који предводи делегацију своје земље на свечаном скупу министара спољних послова у Београду, поводом обележавања 50 година од оснивања Покрета несврстаних.

  • Петак, 2. септембар 2011.

    Сaстанак председница парламената ЈИЕ и ЕУ у Народној скупштини Републике Србије

    Данас је у НСРС на позив председнице Народне скупштине Републике Србије проф. др Славице Ђукић Дејановић одржан састанак председница парламената Аустрије, Естоније и Бугарске. Ови скупови су већ традиционални.

  • Петак, 2. септембар 2011.

    Председница НСРС разговарала је са председницом Народног собрања Бугарске Цецком Цачевом

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф. др Славица Ђукић Дејановић примила је председницу Народног собрања Бугарске, госпођу Цецку Цачеву, која борави у Београду, на позив председнице НСРС у склопу састанка председница парламената Југоисточне Европе и Европске уније.

  • Уторак, 30. август 2011.

    Председница Народне скупштине посетила Шангај

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф. др Славица Ђукић Дејановић изјавила је на крају вишедневне посете Кини да из те земље одлази са уверењем да парламенти Србије и Кине имају значајну улогу у успостављању комуникација које треба искористити за даље унапређење свих видова сарадње, економско-трговинскe, образовнe, културнe и здравственe.

  • Уторак, 30. август 2011.

    Честитка председнице Народне скупштине Новаку Ђоковићу на именовању за националног амбасадора УНИЦЕФ

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф. др Славица Ђукић Дејановић честитала је Новаку Ђоковићу именовање за националног амбасадора УНИЦЕФ.

  • Уторак, 30. август 2011.

    Председница Народне скупштине честитала Рамазански Бајрам

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф. др Славица Ђукић-Дејановић честитала је Рамазански Бајрам Реис-ул-улеми Исламске заједнице Србије Адему Зилкићу и муслиманским верницима.

  • Уторак, 30. август 2011.

    Председница Народне скупштине разговарала са Ву Бангуом

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф. др Славица Ђукић Дејановић, која предводи парламентарну делегацију у вишедневној посети Кини, разговарала је у Пекингу са председником Сталног Комитета Свекинеског народног конгреса Ву Бангуом.

  • Понедељак, 29. август 2011.

    Председница Народне скупштине посетила Чунгћинг

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф. др Славица Ђукић Дејановић, која у вишедневној посети Кини предводи парламентарну делегацију, посетила је Чунгћинг. Ђукић Дејановић је истакла да су званичници Чунгћинга нагласили велику могућност парламентарне, али и сарадње са привредницима из Србије, посебно у областима инфраструктуре, ревитализације железнице, термоелектрана и пољопривреде.

  • Петак, 26. август 2011.

    Председница Народне скупштине у посети Кини

    Кина остаје доследна подршци суверенитету и територијалном интегритету Србије и кинеска политика рачуна на сарадњу са западним Балканом, изјавила је у Пекингу председница Народне Скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, која предводи парламентарну делегацију у вишедневој посети Кини, на позив председника Сталног комитета Свекинеског народног конгреса Ву Бангуоа.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току