Председник

  • Понедељак, 24. октобар 2011.

    Саучешће председнику Парламента Турске

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, поводом катастрофалног земљотреса који је погодио Турску, упутила је телеграм саучешћа председнику Велике Националне скупштине Турске Цемилу Цицеку.

  • Петак, 21. октобар 2011.

    Позоришна представа “Седам”

    "Поред данашњег слања поруке из Крагујевца да се Шумарице више никада и нигде не догоде, представом “Седам” шаљемо још једну поруку - да се учини стоп насиљу над женама", рекла је Славица Ђукић Дејановић.

  • Петак, 21. октобар 2011.

    Велики школски час

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић присуствовала је “Великом школском часу”.

  • Петак, 21. октобар 2011.

    Дан сећања на српске жртве у Другом светском рату

    “Иницијативу Преса потписала сам из срца, јер и сама, као Крагујевчанка, осећам колико је овај датум значајан”, рекла је Славица Ђукић Дејановић у Првој крагујевачкој гимназији.

  • Четвртак, 20. октобар 2011.

    Јавно слушање на тему „Здравствена заштита адолесцената – у светлу нових законских одредби“

    Задатак свих нас са различитих аспеката је да разумемо значај укључивања адолесцената у процесе и доношење одлука које се тичу њиховог здравља, да изградимо однос поверења између младог пацијента или пацијенткиње, да очувамо и поштујемо њихово право на приватност, што представља камен темељац стварања одговорне, здраве особе, рекла је Славица Ђукић Дејановић.

  • Четвртак, 20. октобар 2011.

    Седница Одбора за одбрану и безбедност

    Председник Одбора за одбрану и безбедност Душан Бајатовић је на Косову и Метохији.

  • Среда, 19. октобар 2011.

    Обраћање председнице на јавном слушању „Од сиромаштва до одрживости: Људи у центру инклузивног развоја“

    Сви антидискриминациони закони које смо донели и који својим одредбама побољшавају положај маргинализованих група улазе у корпус законодавства којим се боримо против сиромаштва јер су маргинализоване групе управо онај слој нашег становништва који је највише изложен сиромаштву, рекла је председница Народне скупштине на јавном слушању на тему „Од сиромаштва до одрживости: Људи у центру инклузивног развоја“.

  • Уторак, 18. октобар 2011.

    Обраћање председнице Народне скупштине на конференцији Енергија-Развој-Демократија

    „Управо у овом дому, пре неколико месеци усвојен је нови Закон о енергетици, којим је настављена хармонизација српског енергетског законодавства са директивама ЕУ“, рекла је председница Народне скупштине обраћајући се учесницима конференције Енергија-Развој-Демократија.

  • Понедељак, 17. октобар 2011.

    Састанак са Корнелијом Рихтер (ГИЗ)

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф. др Славица Ђукић Дејановић примила је Корнелију Рихтер, директорку Одсека за планирање и развој, Немачког Института за међународну сарадњу (ГИЗ).

  • Субота, 15. октобар 2011.

    Обележен дан Ретовог синдрома

    “Понекад су и мали кораци потребни и могући. Док год корачамо биће нам добро, а уз ваше родитеље смо сви ми, грађани Србије”, рекла је на обележавању 15. октобра, Интернационалног дана Ретовог синдрома, председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, обраћајући се девојчицама које болују од те болести.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току