Посланици

  • Четвртак, 20. мај 2010.

    Душан Бајатовић разговарао са помоћником генералог секретара НАТО

    Заменик председника Одбора за одбрану и безбедност Народне скупштине Душан Бајатовић разговарао је данас у Дому Народне скупштине са помоћником генералног секретара НАТО задуженим за политику одбране и планирање Јиржијем Шедвијем (Jiri Šedivy).

  • Четвртак, 20. мај 2010.

    Одржан округли сто о људским правима и основним слободама припадника оружаних снага Србије

    У организацији Мисије ОЕБС у Србији, у Дому Народне скупштине 20. маја 2010. године одржан је округли сто “Људска права и основне слободе припадника оружаних снага Србије”.

  • Петак, 30. април 2010.

    Разговори са посланицом немачког Бундестага

    Делегација Одбора за европске интеграције, коју је предводио председник Ласло Варга, а у којој су биле Сузана Грубјешић и Донка Бановић, састала се данас у Дому Народне скупштине са посланицом немачког Бундестага Мари Луиз Бек.

  • Среда, 14. април 2010.

    Одржана конференција о прекограничној сарадњи Србије у процесу европских интеграција

    Одбор за европске интеграције Народне скупштине Републике Србије организовао је у Дому Народне скупштине конференцију на тему „Прекогранична сарадња Србије у процесу европских интеграција“.

  • Среда, 14. април 2010.

    Сусрет чланова сталне делегације ПССЕ са генералним секретаром ПССЕ

    Председник Одбора за иностране послове и шеф Сталне делегације Народне скупштине Републике Србије у Парламентарној скупштини Савета Европе проф. др Драгољуб Мићуновић заједно са члановима Сталне делегације Бранком Ружићем, Драганом Тодоровићем, Наташом Јовановић, Милошем Јевтићем, Бојаном Кострешом, Милошем Алигрудићем и Елвиром Ковач разговарао је у Дому Народне скупштине са генералним секретаром Парламентарне скупштине Савета Европе Торбјорном Јагландом.

  • Понедељак, 12. април 2010.

    Разговори делегација одбора и посланичке групе пријатељства са француским парламентарцима

    Делегација два одбора Народне скупштине - за иностране послове и за европске интеграције, коју су предводили проф. др Драгољуб Мићуновић и Ласло Варга, разговарала је данас у Дому Народне скупштине са члановима Групе пријатељства „Француска – Западни Балкан“ Сената Републике Француске, који бораве у Београду од 12. до 15. априла.

  • Четвртак, 8. април 2010.

    Председник Одбора за иностране послове посетио Словенију

    Председник Одбора за иностране послове проф. др Драгољуб Мићуновић боравио је 6. и 7. априла у званичној посети Републици Словенији.

  • Четвртак, 25. март 2010.

    Делегација Комитета за западни Балкан Савета Европске уније посетила Народну скупштину

    Вишечлана делегација Комитета за западни Балкан Савета Европске уније (COWEB), која борави у посети Србији од 23. до 26. марта, имала је данас у Дому Народне скупштине одвојене сусрете са председницима три скупштинска одбора - за европске интеграције Ласлом Варгом, за иностране послове проф. др Драгољубом Мићуновићем и за правосуђе и управу Бошком Ристићем, а затим и са генералним секретаром Народне скупштине Вељком Одаловићем и представницима независних регулаторних тела.

  • Понедељак, 22. март 2010.

    Посета Радне групе за права детета Народне скупштине граду Лесковцу

    Чланови Радне групе за права детета Снежана Стојановић-Плавшић, Никола Крпић, Злата Ђерић, Милан Станимировић, Милица Војић Марковић, Снежана Седлар и Мехо Омеровић, које је предводила председница Народне скупштине Републике Србије и председавајућа Радне групе за права детета проф. др Славица Ђукић – Дејановић посетили су локалну самоуправу у Лесковцу у оквиру активности Радне групе.

  • Среда, 17. март 2010.

    Известилац ЕП за Србију разговарао са представницима посланичких група у Народној скупштини

    Известилац Европског парламента за Србију Јелко Кацин састао се данас у Дому Народне скупштине са представницима посланичких група у Народној скупштини са којима је разговарао о актуелној ситуацији у Србији и даљем процесу приступања Србије Европској унији.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
понедељак, 29. април

Цео календар догађаја

Будите у току