Радна тела

  • Петак, 21. април 2023.

    Девета седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора одржаној 21. априла, чланови Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику размотрили су, у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о коришћењу обновљивих извора енергије и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Турске о узајамном подстицању и заштити улагања.

  • Петак, 21. април 2023.

    Девета седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    Чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове су, на седници одржаној 21. априла 2023. године, размотрили Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Аустрије о војној сарадњи, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Мађарске о изменама и допунама Споразума између Владе Републике Србије и Владе Мађарске о граничној контроли у друмском, железничком и водном саобраћају, Предлог закона о потврђивању Споразума о слободи кретања са личним картама на Западном Балкану и Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске о реадмисији лица која незаконито бораве.

  • Четвртак, 20. април 2023.

    21. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 20. априла, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист Немачке развојне банке KfW, Франкфурт на Мајни, по задужењу Акционарског друштва „Електромрежа Србије“, Београд (пројекат "Трансбалкански коридор за пренос електричне енергије, секција 4 - 2x400 kV ДВ Бајина Башта (РС) - Пљевља (МЕ) - Вишеград (БиХ)") и Предлог закона о потврђивању Уговора о гаранцији Зајам за ликвидност ЕПС-а између Републике Србије и Европске банке за обнову и развој.

  • Четвртак, 20. април 2023.

    24. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања одржаној 20. априла, чланови Одбора су размотрили Решење Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини.

  • Четвртак, 20. април 2023.

    Седма седница Одбора за европске интеграције

    На седници Одбора за европске интеграције, која је одржана 20. априла, 2023. године, размотрен је Предлог закона о електронским комуникацијама, који је поднела Влада, у начелу.

  • Четвртак, 20. април 2023.

    12. седница Одбора за заштиту животне средине

    На сeдници Одбора за заштиту животне средине, одржаној 20. априла, размотрен је Предлог закона о изменама и допунама Закона о управљању отпадом, који је поднела Влада, у начелу.

  • Четвртак, 20. април 2023.

    22. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 20. априла 2023. године, размотрени су предлози закона који су предложени за дневни ред Друге седнице Првог редовног заседања Народне скупштине у 2023. години.

  • Четвртак, 20. април 2023.

    Седма седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    На седници Одбора, одржаној 20. априла, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о безбедности и здрављу на раду, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Азербејџана о социјалној сигурности, Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Аустралије о социјалној сигурности и Предлог закона о изменама и допунама Закона о запошљавању странаца, које је поднела Влада, у начелу.

  • Четвртак, 20. април 2023.

    12. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду одржаној 20. априла 2023. године, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о изменама и допунама Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју, који је поднела Влада у начелу.

  • Среда, 19. април 2023.

    Четврта седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    На седници одржаној 19. априла 2023. године, чланови Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова размотрили су Иницијативу за учешће на парламентарној конференцији посвећеној међуверском дијалогу: „Сарадња за заједничку будућност“, која ће се одржати од 13. до 15. јуна 2023. године у Маракешу, Краљевина Мароко.

  • Уторак, 18. април 2023.

    Одржано јавно слушање на тему: Предлог закона о изменама и допунама Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју

    У Дому Народне скупштине одржано је јавно слушање у организацији Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду на тему: „Предлог закона о изменама и допунама Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју“.

  • Четвртак, 13. април 2023.

    21. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство одржаној 13. априла, чланови Одбора су разматрали следеће тачке дневног реда:

    1. Јавни разговор са кандидатима за Заштитника грађана;
    2. Утврђивање Предлога одлуке о избору Заштитника грађана.

  • Четвртак, 13. април 2023.

    20. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава одржао је 13. априла 2023. године седницу, на којој је обављен разговор са кандидатима за избор четири члана Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки.

  • Среда, 12. април 2023.

    19. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На 19. седници, одржаној 12. априла 2023. године, чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава обавили су разговор са кандидатима за избор председника, потпредседника и три члана Савета Државне ревизорске институције.

  • Уторак, 11. април 2023.

    Девета седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности одржао је 11. априла 2023. године, девету седницу Одбора, која је била затворена за јавност.

  • Понедељак, 10. април 2023.

    Трећа седница Одбора за Косово и Метохију

    Одбор за Косово и Метохију је на седници одржаној 10. априла 2023. године, која је била затворена за јавност, размотрио Извештај о раду Канцеларије за Косово и Метохију за период јануар-децембар 2022. године.

  • Петак, 7. април 2023.

    Осма седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора за одбрану и унутрашње послове, одржаној 7. априла 2023. године, размотрене су информације о раду Министарства унутрашњих послова у периоду од јула до септембра, октобра до децембра и јула до децембра 2022. године.

  • Четвртак, 6. април 2023.

    Трећа седница Пододбора за праћење стања у пољопривреди у маргиналним - најнеразвијенијим подручјима Републике Србије - подручја са отежаним условима рада у пољопривреди

    Пододбор за праћење стања у пољопривреди у маргиналним - најнеразвијенијим подручјима Републике Србије - подручја са отежаним условима рада у пољопривреди одржао је 6. априла 2023. године седницу ван седишта Народне скупштине, у Општини Инђија.

  • Четвртак, 6. април 2023.

    13. седница Одбора за спољне послове

    На седници Одбора за спољне послове, одржаној 6. априла 2023. године, чланови Одбора су размотрили и усвојили Извештај о међународној сарадњи Народне скупштине Републике Србије у 2022. години.

  • Среда, 5. април 2023.

    Одржано јавно слушање на тему: Свако дете има право на детињство, зауставимо дечје бракове

    У Дому Народне скупштине одржано је јавно слушање у организацији Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова у сарадњи са Ромском женском мрежом Србије, на тему: „Свако дете има право на детињство, зауставимо дечје бракове”.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
недеља, 19. мај
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току