Радна тела

 • Петак, 12. фебруар 2016.

  177. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Одбор за уставна питања и законодавство је на седници одржаној 12. фебруара размотрио амандмане на Предлог закона о изменама и допунама Закона о култури и амандмане на Предлог закона о отклањању последица одузимања имовине жртвама Холокауста које немају живих законских наследника.

 • Петак, 12. фебруар 2016.

  52. седница Одбора за спољне послове

  На седници одржаној 12. фебруара, чланови Одбора за спољне послове размотрили су и једногласно прихватили више иницијатива за посете делегација Народне скупштине у наредном периоду.

 • Петак, 12. фебруар 2016.

  60. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу одржаној 12. фебруара, чланови Одбора разматрали су, у појединостима Предлог закона о отклањању последица одузимања имовине жртвама Холокауста које немају живих законских наследника, Предлог закона о изменама и допунама Закона о прекршајима и Предлог закона о изменама Закона о уређењу судова, које је поднела Влада.

 • Четвртак, 11. фебруар 2016.

  45. седница Одбора за културу и информисање

  На седници одржаној 11. фебруара, чланови Одбора за културу и информисање размотрили су, у појединостима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о култури и Предлог закона о изменама и допунама Закона о обавезном примерку публикација.

 • Четвртак, 11. фебруар 2016.

  Девета седница Одбора за права детета

  На седници одржаној 11. фебруара, чланови Одбора разматрали су иницијативу за доношење „Алексиног закона“.

 • Четвртак, 11. фебруар 2016.

  176. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Одбор за уставна питања и законодавство је на седници одржаној 11. фебруара размотрио амандмане на Предлог закона о изменама и допунама Закона о култури.

 • Четвртак, 11. фебруар 2016.

  15. седница Одбора за дијаспору и Србе у региону

  На седници Одбора за дијаспору и Србе у региону од 11. фебруара, чланови Одбора размотрили су предлог за избор представника Одбора у Комисији за формирање Савета за унапређење информисања о темама из српског расејања и Извештај о посети делегације Одбора Скопљу, Македонија, у периоду 27-28. јануар 2016. године.

 • Четвртак, 11. фебруар 2016.

  175. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Одбор за уставна питања и законодавство је на седници одржаној 11. фебруара размотрио амандмане на више предлога закона са дневног реда Четвртог ванредног заседања Народне скупштине у 2016. години.

 • Четвртак, 11. фебруар 2016.

  Други састанак Радне групе за оснаживање особа са инвалидитетом у политици

  Радна група за оснаживање особа са инвалидитетом у политици размотрила је, на Другом састанку одржаном 11. фебруара, Предлог закона о допунама Закона о спречавању дискриминације особа са инвалидитетом, у појединостима.

 • Четвртак, 11. фебруар 2016.

  38. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници од 11. фебруара, чланови Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва размотрили су Предлог закона о допунама Закона о спречавању дискриминације особа са инвалидитетом, у појединостима.

 • Среда, 10. фебруар 2016.

  52. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници Одбора за одбрану и унутрашње послове, одржаној 10. фебруара, размотрени су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије коју представља Министарство одбране и Владе Републике Мјанмарске Уније коју представља Министарство одбране о сарадњи у области одбране, који је поднела Влада.

 • Среда, 10. фебруар 2016.

  59. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници од 10.фебруара, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу размотрили су, у начелу, Предлог закона о отклањању последица одузимања имовине жртвама Холокауста које немају живих законских наследника, Предлог закона о изменама и допунама Закона о прекршајима и Предлог закона о изменама Закона о уређењу судова.

 • Уторак, 9. фебруар 2016.

  44. седница Одбора за културу и информисање

  На седници одржаној 9. фебруара, чланови Одбора за културу и информисање размотрили су, у начелу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о култури и Предлог закона о изменама и допунама Закона о обавезном примерку публикација.

 • Понедељак, 8. фебруар 2016.

  174. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Одбор за уставна питања и законодавство је на седници одржаној 8. фебруара размотрио предлоге закона и одлука који су на дневном реду Четвртог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2016. години, које је поднела Влада.

 • Четвртак, 4. фебруар 2016.

  173. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 4. фебруара, размотрен је Предлога за доношење аутентичног тумачења одредбе члана 142. Закона о јавном информисању и медијима, који је поднела народни посланик Александра Томић.

 • Четвртак, 4. фебруар 2016.

  54. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници oд 4. фебруара, Одбор за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације, размотрио је и прихватио Извештај о остваривању Просторног плана Републике Србије и стању просторног развоја у 2014. години.

 • Четвртак, 4. фебруар 2016.

  43. седница Одбора за културу и информисање

  На седници одржаној 4. фебруара, Одбора за културу и информисање чланови су утврдили листу и обавили разговор са кандидатима за члана Савета Регулаторног тела за електронске медије испред овлашћеног предлагача удружења чији су циљеви остваривање слободе изражавања и заштита деце.

 • Четвртак, 4. фебруар 2016.

  Одржана трећа седница Радне групе за прикупљање чињеница и доказа у расветљавању злочина над припадницима српског народа и осталих националних заједница на Косову и Метохији

  Чланови Радне групе за прикупљање чињеница и доказа у расветљавању злочина над припадницима српског народа и осталих националних заједница на Косову и Метохији говорили су о прикупљеним документима и о даљем деловању Радне групе.

 • Среда, 3. фебруар 2016.

  Први састанак Радне групе за оснаживање особа са инвалидитетом у политици

  Радна група за оснаживање особа са инвалидитетом у политици, коју је основао Одбор за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва, одржала је данас, 3. фебруара прву седницу у Народној скупштини.

 • Среда, 3. фебруар 2016.

  32. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници од 3. фебруара, Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво размотрио је Предлог закона о спорту, у појединостима.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
петак, 18. септембар
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току