Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  • Уторак, 9. мај 2017.

    14. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу одржаној 9. маја чланови Одбора размотрили су више предлога закона и других аката предложених за дневни ред Треће седнице Првог редовног заседања Народне скупштине у 2017. години

  • Среда, 22. фебруар 2017.

    13. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници одржаној 22. фебруара, чланови Одбора разматрали су листе кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције коју је поднео председник Републике, предлог Врховног касационог суда за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, Предлог одлуке о избору заменика јавног тужиоца, који је поднело Државно веће тужилаца, Предлог одлуке о престанку функције јавног тужиоца у Апелационом јавном тужилаштву у Нишу и Предлог одлуке о престанку функције јавног тужиоца у Основном јавном тужилаштву у Чачку.

  • Уторак, 27. децембар 2016.

    12. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу је, на седници од 27. децембра, размотрио у појединостима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о систему плата запослених у јавном сектору и Предлог закона о измени Закона о уређењу судова.

  • Четвртак, 22. децембар 2016.

    11. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници одржаној 22. децембра, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу прихватио је, у начелу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о систему плата запослених у јавном сектору и Предлог закона о измени Закона о уређењу судова.

  • Петак, 16. децембар 2016.

    10. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници одржаној 16. децембра, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрао је Предлог одлуке о престанку функције јавног тужиоца у Основном јавном тужилаштву у Трстенику.

  • Среда, 7. децембар 2016.

    Девета седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници, одржаној 7. децембара, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу размотрили су Предлог одлуке о избору члана Високог савета судства из реда апелационих судова, Предлог одлуке о избору председника судова, Предлог одлуке о избору судија који се по први пут бирају на судску функцију, Предлог одлуке о престанку функције председника Прекршајног суда у Лозници и Информације о раду Министарства државне управе и локалне самоуправе за период јул-септембар 2016. године.

  • Среда, 23. новембар 2016.

    Осма седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу је, на краћој седници од 23. новембра, поднео амандман на члан 13. Предлога закона о спречавању насиља у породици.

  • Петак, 18. новембар 2016.

    Седма седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници од 18. новембра, размотрили амандмане поднете на Предлог закона о спречавању насиља у породици, Предлог закона о изменама и допунама Кривичног законика, Предлог закона о организацији и надлежности државних органа у сузбијању организованог криминала, тероризма и корупције и Предлог закона о изменама и допунама Закона о одузимању имовине проистекле из кривичног дела.

  • Понедељак, 14. новембар 2016.

    Шеста седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници од 14. новембра, размотрили у начелу Предлог закона о спречавању насиља у породици, Предлог закона о изменама и допунама Кривичног законика, Предлог закона о организацији и надлежности државних органа у сузбијању организованог криминала, тероризма и корупције и Предлог закона о изменама и допунама Закона о одузимању имовине проистекле из кривичног дела.

  • Понедељак, 3. октобар 2016.

    Пета седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници одржаној 3. октобра, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрао је, у начелу, Предлог закона о изменама Закона о финансирању локалне самоуправе, који је поднела Влада.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току