Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  • Понедељак, 9. октобар 2017.

    24. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 9. октобра, размотрени су, у појединостима, Предлог закона о Националној академији за јавну управу и Предлог закона о изменама и допунама Закона о државним службеницима, које је поднела Влада.

  • Уторак, 3. октобар 2017.

    23. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 3. октобра, размотрени су Предлог закона о Националној академији за јавну управу и Предлог закона о изменама и допунама Закона о државним службеницима, које је поднела Влада.

  • Петак, 15. септембар 2017.

    22. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници одржаној 15. септембра, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу размотрио је Предлог одлуке о избору заменика Тужиоца за ратне злочине и повлачење предлога који је Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу упутио Народној скупштини поводом разматрања Предлога одлуке о избору заменика јавног тужиоца.

  • Понедељак, 24. јул 2017.

    21. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 24. јула, чланови Одбора разматрали су Предлог одлуке о престанку функције председника Прекршајног апелационог суда, као и Предлог одлуке о избору заменика јавног тужиоца, који је поднело Државно веће тужилаца.

  • Понедељак, 10. јул 2017.

    20. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрали су Предлог кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, који је поднео председник Републике.

  • Четвртак, 6. јул 2017.

    19. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрали су повлачење предлога које је Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу упутио Народној скупштини поводом разматрања предлога кандидата за избор чланова Одбора Агенције за борбу против корупције.

  • Понедељак, 26. јун 2017.

    18. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 26. јуна, размотрен је у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о министарствима, који је поднео народни посланик др Александар Мартиновић.

  • Субота, 24. јун 2017.

    17. седница Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 24. јуна, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о министарствима, који је поднео народни посланик др Александар Мартиновић.

  • Уторак, 13. јун 2017.

    16. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 13. јуна, чланови Одбора разматрали су предлог кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, који је поднела Државна ревизорска институција; предлог кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, који је поднео Социјално-економски савет Републике Србијe; предлог кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, који су заједно поднели Заштитник грађана и Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности; Извештај о раду Високог савета судства за 2016. годину; Извештај о раду јавних тужилаштава на сузбијању криминалитета и заштиту уставности и законитости у 2016. годину и Извештај о раду Државног већа тужилаца за 2016. годину.

  • Понедељак, 15. мај 2017.

    15. седница Одбора правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 15. маја, размотрен је, у појединостима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о судијама, који је поднео народни посланик др Александар Мартиновић.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току