Радна тела

  • Петак, 8. јун 2007.

    Једанаеста седница Административног одбора

    На краћој седници одржаној у паузи седнице Народне скупштине, 8. јуна, Административни одбор је разматрао Извештај о избору народних посланика ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини који је поднела Републичка изборна комисија.

  • Петак, 8. јун 2007.

    Десета седница Административног одбора

    Административни одбор је, размотривши оставку на функцију народног посланика Миодрага Ђидића, предложио да Народна скупштина констатује да је народни посланик Миодраг Ђидић, изабран са Изборне листе Демократска странка, поднео оставку на функцију народног посланика пре времена на које је изабран, чиме су се стекли услови за избор народног посланика са ове листе кандидата за народне посланике.

  • Петак, 8. јун 2007.

    Пета седница Законодавног одбора

    На почетку Пете седнице Законодавног одбора Народне скупштине Србије, која је одржана 7. јуна, досадашњи председник Одбора, Горан Раковац, поднео је оставку на ту функцију, а уместо њега за председника Одбора изабран је Влатко Ратковић из Посланичке групе Демократска странка.

  • Уторак, 5. јун 2007.

    Друга седница Одбора за одбрану и безбедност

    На Другој седници Одбора за одбрану и безбедност Народне скупштине Србије, која је одржана 5. јуна, за заменика председника Одбора изабран је Драган Шормаз.

  • Уторак, 5. јун 2007.

    Друга седница Одбора за представке и предлоге

    Одбор за представке и предлоге је одржао Другу седницу 5. јуна. На почетку седнице, председник Одбора, Рајко Баралић, поднео је оставку на ту функцију.

  • Уторак, 5. јун 2007.

    Девета седница Административног одбора

    На седници одржаној 5. јуна, Административни одбор је разматрао оставке на функцију народног посланика, које су поднели Вуко Антонијевић, Владета Јанковић и Ненад Јанковић.

  • Четвртак, 31. мај 2007.

    Друга седница Одбора за омладину и спорт

    Одбор за омладину и спорт одржао је Другу седницу 31. маја. На почетку седнице, Борко Илић и Светлана Китић поднели су оставке на место председника и заменика председника Одбора, а седницом је, до избора новог председника, председавао Владо Секулић.

  • Среда, 30. мај 2007.

    Друга седница Одбора за финансије

    На другој седници Одбора за финансије, одржаној 30. маја, размотрен је у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџетском систему који је Влада Републике Србије предложила Народној скупштини по хитном поступку.

  • Среда, 30. мај 2007.

    Друга седница Одбора за саобраћај и везе

    Одбор за саобраћај и везе одржао је Другу седницу 30. маја.На почетку седнице, констатовано је да претходно изабрани председник, Дејан Перјаничић, није више члан Одбора за саобраћај и везе.

  • Среда, 30. мај 2007.

    Друга седница Одбора за правосуђе и управу

    Одбор за правосуђе и управу је на Другој седници, одржаној 30. маја , размотрио и усвојио Предлог закона о изменама и допунама Закона о Влади и Предлог закона о изменама и допунама Закона о државној управи.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
недеља, 5. мај
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току