Радна тела

  • Петак, 13. јул 2007.

    Шеснаеста седница Административног одбора

    Административни одбор је на седници одржаној 13. јула разматрао и усвојио захтев народног посланика Александра Лазаревића за остваривање права на исплату месечне накнаде на име закупа стана у Београду.

  • Четвртак, 12. јул 2007.

    Пета седница Oдбора за културу и информисање

    На Петој седници, одржаној 12. јула, Одбор за културу и информисање расправљао је о статусу установа у области културе и информисања у којима је оснивачка права имала некадашња заједница Србија и Црна Гора.

  • Четвртак, 12. јул 2007.

    Трећа седница Одбора за приватизацију

    Одбор за приватизацију одржао је Трећу седницу 12. јула на којој је разматран Извештај Министарства економије и регионалног развоја о раду Агенције за приватизацију за месец јун 2007. године, Програм рада Агенције за приватизацију за месец јул 2007. године и Извештај Министарства економије и регионалног развоја о раду Акцијског фонда Републике Србије за месец јун 2007. године.

  • Уторак, 10. јул 2007.

    Друга седница Одбора за привредне реформе

    Одбор за привредне реформе одржао је Другу седницу, 10. јула, којој је председавао председник Одбора Милован Марковић.

  • Понедељак, 9. јул 2007.

    Друга седница Одбора за међунационалне односе

    На седници Одбора за међунационалне односе, која је одржана 9. јула, за председника Одбора је изабрана Ана Томанова-Маканова из Посланичке групе Демократска странка, а за заменика председника Ото Кишмартон из Посланичке групе Српска радикална странка.

  • Четвртак, 5. јул 2007.

    Трећа седница Одбора за саобраћај и везе

    Одбор за саобраћај и везе је на Трећој седници, одржаној 5. јула, размотрио Извештај о раду Одбора у претходном сазиву и План и програм активности Одбора у наредном периоду.

  • Четвртак, 5. јул 2007.

    Трећа седница Одбора за рад, борачка и социјална питања

    Одбор за рад, борачка и социјална питања одржао је Трећу седницу 5. јула. Седници је председавао Мехо Омеровић.

  • Четвртак, 5. јул 2007.

    Састанак Одбора за иностране послове

    Чланови Одбора за иностране послове Народне скупштине обавили су, на седници 5. јула, разговор са новоименованим амбасадором Републике Србије у Републици Португалији др Душком Лопандићем, пре његовог одласка на дипломатску дужност.

  • Среда, 4. јул 2007.

    Трећа седница Одбора за пољопривреду

    Одбор за пољопривреду, на седници одржаној 4. јула, којој је председавао председник Одбора Зоран Машић, размотрио је Информације Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде о припремама за жетву пшенице и других житарица, откупним ценама и снабдевености пољопривредних произвођача нафтом и нафтним дериватима и Програм рада Одбора за 2007. годину.

  • Уторак, 3. јул 2007.

    Петнаеста седница Административног одбора

    Чланови Административног одбора су на седници одржаној 3. јула, размотрили Предлог одлуке о остваривању посебних права народног посланика са инвалидитетом, који су поднели чланови Одбора и Предлог одлуке о измени одлуке о образовању Радне групе за израду текста Предлога закона о Народној скупштини и Предлог одлуке о измени одлуке о образовању Радне групе за израду текста Предлога пословника Народне скупштине, које је Одбору поднео председник Народне скупштине Оливер Дулић.

Будите у току