Сазив од 11. јуна 2008.

  • Уторак, 22. новембар 2011.

    Председница Народне скупштине примила новоименованог амбасадора Шпаније

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић примила је новоименованог амбасадора Шпаније Артура Лаклаустра Белтрана (Arturo Laclaustra Beltran).

  • Уторак, 22. новембар 2011.

    Трећа седница Другог редовног заседања Народне скупштине у 2011. години

    Председница Народне скупштине проф. др Славица Ђукић-Дејановић сазвала је Трећу седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2011. години за четвртак, 17. новембар 2011. године, са почетком у 14.00 часова.

  • Уторак, 22. новембар 2011.

    Педесет седма седница Одбора за здравље и породицу

    Одбор за здравље и породицу одржао је 22. новембра 2011. године Педесет седму седницу. Седници је председавао председник Одбора др Паја Момчилов, а седници су присуствовали државни секретар Министарства здравља и помоћник министарства здравља Елизабет Пауновић и Марија Јевтић са сарадницима.

  • Уторак, 22. новембар 2011.

    Четрдесет трећа седница Одбора за саобраћај и везе

    На седници Одбора за саобраћај и везе, одржаној 22. новембра, размотрени су и прихваћени у начелу Предлог закона о потврђивању Међународне конвенције о поморским привилегијама и хипотекама, Предлог закона о потврђивању Споразума о међународном превозу лакокварљивих намирница и специјалним средствима за њихов превоз (АТП), Предлог закона о потврђивању Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Државе Кувајт и Предлог закона о потврђивању Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Републике Јерменије, које је поднела Влада Републике Србије.

  • Уторак, 22. новембар 2011.

    Председници Народне скупштине уручена златна плакета

    Делегација Српског удружења за кривичноправну теорију и праксу уручила је председници Народне скупштине Републике Србије проф.др Славици Ђукић Дејановић Златну плакету за помоћ и подршку у раду и афирмацији тог Удружења.

  • Уторак, 22. новембар 2011.

    Сто педесета седница Законодавног одбора

    На седници одржаној 22. новембра, Законодавни одбор размотрио је 19 предлога закона који су уврштени у дневни ред Треће седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2011. години.

  • Уторак, 22. новембар 2011.

    Сто четврта седница Административног одбора

    Административни одбор је на 104. седници, 17. новембра, разматрао Правилник о унутрашњој организацији и систематизацији радних места у Служби Народне скупштине.и, у наставку седнице, 22. новембра, дао сагласност на овај акт.

  • Уторак, 22. новембар 2011.

    Осамнаеста седница Одбора за трговину и туризам

    Одбор за трговину и туризам, на седници одржаној 22. новембра размотрио је у начелу Предлог закона о тржишнoм надзору, који је поднела Влада Републике Србије.

  • Уторак, 22. новембар 2011.

    Осујећен покушај учешћа председника Скупштине Косова на Пленарном заседању Парламентарне скупштине Црноморске економске сарадње у Тирани

    Стална делегација Народне скупштине у Парламентарној скупштини Црноморске економске сарадње (ПС ЦЕС) успела је да осујети јучерашњи покушај у Тирани да Јакуп Краснићи, председник Скупштине тзв. Републике Косово, присуствује и узме учешће на 38. Пленарном заседању ПС ЦЕС-а, чији је домаћин била Албанија.

  • Понедељак, 21. новембар 2011.

    Одржан семинар о аспектима људских права и владавине права у закондавном процесу

    У Дому Народне скупштине јуче је одржан семинар о аспектима људских права и владавине права у закондавном процесу, намењен запосленима у стручној Служби Народне скупштине.

Будите у току