Сазив од 11. јуна 2008.

  • Уторак, 29. новембар 2011.

    Тридесет девета седница Одбора за Kосово и Метохију

    Тридесет девета седница Одбора за Косово и Метохију која је почела 28. и настављена 29. новембра није завршена и, како је најавио председник Одбора, биће настављена када се стекну услови да чланови Одбора на основу писаног извештаја расправљају о преговорима са привременим институцијама самоуправе у Приштини, одржаним 21. и 22. новембра 2011. године, у Бриселу.

  • Уторак, 29. новембар 2011.

    Педесет осма Одбора за здравље и породицу

    Чланови Одбора за здравље и породицу су, на седници одржаној 29. новембра 2011. године, разматрали у појединостима Предлог закона о здравственој исправности предмета опште употребе.

  • Понедељак, 28. новембар 2011.

    Четрдесет осма седница Одбора за одбрану и безбедност

    На седници одржаној 28. новембра, чланови Одбора за одбрану и безбедност размотрили су у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о ванредним ситуацијама и Предлог закона о изменама и допунама Закона о полицији.

  • Понедељак, 28. новембар 2011.

    Председница Народне скупштине разговарала са генералним секретаром Владе Јапана

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, која предводи делегацију Народне скупштине у посети Јапану, разговарала је у Токију са генералним секретаром Владе Јапана Осаму Фуђимуром.

  • Понедељак, 28. новембар 2011.

    Председница Народне скупштине разговарала са председником Доњег дома јапанског Парламента

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, која борави у посети Јапану, разговарала је у Токију са својим домаћином, председником Доњег дома Парламента Јапане Такахиро Јакомићијем.

  • Понедељак, 28. новембар 2011.

    Одржан састанак Сталног комитета ПССЕ у Единбургу

    У Единбургу, Уједињено краљевство 26. новембра 2011. године одржан је састанак Сталног комитета Парламентарне скупштине Савета Европе. На састанку је усвојен извештај „Психолошко насиље“ који је као известилац Комитета за једнака права мушкараца и жена сачинила заменик члана Сталне делегације Народне скупштине у Парламентарној скупштини СЕ Елвира Ковач.

  • Недеља, 27. новембар 2011.

    Председница Народне скупштине уручила ордење К. Јонеди и М. Сузукију

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, као специјални изасланик председника Републике Србије Бориса Тадића, на свечаном пријему у амбасади Србије у Токију, уручила је Орден српске заставе трећег степена, за заслуге у развијању и учвршивању мирољубиве сарадње и пријатељских односа између Републике Србије и Јапана, Кензу Јонеди и Мичитакију Сузукију.

  • Петак, 25. новембар 2011.

    Шездесет пета седница Одбора за науку и технолошки развој

    На седници Одбора за науку и технолошки развој одржаној 25. новембра, којом је председавао председник Одбора мр Србољуб Живановић, размотрена је Информација о раду Министарства просвете и науке за период јул - септембар 2011. године.

  • Петак, 25. новембар 2011.

    Oдржано јавно слушање на тему “Интерресорна сарадња и механизми подршке жртвама насиља“

    Поводом обележавања Међународног дана борбе против насиља над женама, Одбор за равноправност одржао је данас јавно слушање на тему „Интерресорна сарадња и механизми подршке жртвама насиља“.

  • Четвртак, 24. новембар 2011.

    Посланичка питања у новембру

    Народни посланици су 24. новембра 2011. године, у складу са чланом 205. став 1. Пословника Народне скупштине, поставили више питања Влади Републике Србије.

Будите у току