Одбор за пољопривреду

 • Уторак, 3. април 2012.

  Четрдесета седница Одбора за пољопривреду

  На четрдесетој седници Одбора за пољопривреду, чланови Одбора су разматрали донете уредбе о расподели буџета за 2012. годину.

 • Четвртак, 20. октобар 2011.

  Тридесет девета седница Одбора за пољопривреду

  На седници Одбора за пољопривреду, која је одржана 20. октобра, разматрани су Извештај Министарства пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде о берби кукуруза, жетви соје и сунцокрета и вађењу шећерне репе, цени коштања у откупу наведених култура и стању на тржишту и Информација тог министарства о припремама за сетву јесењих усева.

 • Понедељак, 10. октобар 2011.

  Тридесет осма седница Одбора за пољопривреду

  На седници одржаној 10. октобра, Одбор за пољопривреду разматрао је Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2011. годину, Раздео 19 – Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде.

 • Петак, 8. јул 2011.

  Тридесет седма седница Одбора за пољопривреду

  На седници одржаној 8. јула, Одбор за пољопривреду разматрао је Информацију Министарства пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде о припремама за жетву пшенице и других стрних жита
  рода 2011. године, ценама и могућностима складиштења у јавним складиштима.

 • Уторак, 28. јун 2011.

  Тридесет шеста седница Одбора за пољопривреду и Тридесет осма седница Одбора за индустрију

  Одбори за пољопривреду и за индустрију одржали су 28. јуна заједно седницу на којој је разматрана Иницијатива генералног директора и репрезентативних синдиката Индустрије машина и трактора, а. д. Београд у реструктуирању, за решавање статусних питања.

 • Петак, 3. јун 2011.

  Тридесет пета седница Одбора за пољопривреду

  На седници Одбора за пољопривреду, која је одржана 3. јуна, разматрани су проблеми у вези расподеле субвенција пољопривредним произвођачима и последице протеста пољопривредних произвођача по пољопривреду, Председник Одбора, проф. др Зоран Машић рекао је да је седница заказана ради разматрања ситуације настале блокадом путева у Војводини, коју су предузели пољопривредници незадовољни расподелом буџетских средстава за подстицање пољопривредне производње у 2011. години.

 • Четвртак, 3. март 2011.

  Тридесет четврта седница Одбора за пољопривреду

  Одбор за пољопривреду, на седници одржаној 3. марта расправљао је о Програму расподеле и коришћења средстава субвенција у области пољопривреде, шумарства и водопривреде за 2011. годину.

 • Среда, 22. децембар 2010.

  Тридесет трећа седница Одбора за пољопривреду

  На седници одржаној 22. децембра, чланови Одбора за пољопривреду разматрали су Предлог закона о буџету Републике Србије за 2011. годину, Раздео 19. Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде.

 • Понедељак, 13. децембар 2010.

  Тридесет друга седница Одбора за пољопривреду

  На седници од 13.децембра, чланови Одбора за пољопривреду размотрили су Информацију Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управе за ветерину о појави класичне куге свиња на територији Републике Србије и мерама које су предузете у циљу сузбијања и искорењивања заразе, Иницијативу Групације за рибарство при Удружењу за пољопривреду, прехрамбену и дуванску индустрију и водопривреду и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Савјета министара Босне и Херцеговине о ветеринарској сарадњи, који је поднела Влада Републике Србије.

 • Среда, 1. децембар 2010.

  Тридесет прва седница Одбора за пољопривреду

  На седници од 1.децембра, чланови Одбора за пољопривреду размотрили су предлоге закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Аргентине о сарадњи у области ветеринарства; о потврђивању Меморандума о разумевању између Владе Републике Србије и Владе Арапске Републике Египат о ветеринарској сарадњи; о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Тунис о сарадњи у обасти ветерине и о потврђивању Споразума о научно-техничкој сарадњи у области пољопривреде између Владе Републике Србије и Владе Републике Тунис.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Будите у току