Одбор за европске интеграције

  • Четвртак, 26. децембар 2013.

    29. седница Одбора за европске интеграције

    На седници Одбора за европске интеграције, одржаној 26. децембра, чланови Одбора информисани су о досадашњем току скрининга (процес спровођења аналитичког прегледа и оцене усклађености прописа Републике Србије са правним тековинама Европске уније) и о формирању преговарачког тима.

  • Понедељак, 23. децембар 2013.

    28. седница Одбора за европске интеграције

    Одбор за европске интеграције је, на седници одржаној 23. децембра, размотрио и усвојио Предлог закона о измени и допуни Закона о осигурању, у начелу.

  • Понедељак, 9. децембар 2013.

    27. седница Одборa за европске интеграције

    Одбор за европске интеграције је на седници одржаној 9. децембра размотрио Предлог Резолуције о улози Народне скупштине и начелима у преговорима о приступању Републике Србије Европској унији, коју је поднела група од 13 народних посланика.

  • Четвртак, 28. новембар 2013.

    26. седница Одбора за европске интеграције

    На седници одржаној 28. новембра, Одбор за европске интеграције разматрао је радни текст Резолуције о улози Народне скупштине и начелима у преговорима о приступању Републике Србије Европској унији.

  • Понедељак, 4. новембар 2013.

    25. седница Одбора за европске интеграције

    На седници Одбора за европске интерације, одржаној 4. новембра, размотрени су и усвојени Предлог закона о робним резервама и Предлог закона о безбедности и интероперабилности, железнице, у начелу.

  • Четвртак, 17. октобар 2013.

    24. седница Одбора за европске интеграције

    На седници Одбора за европске интерације одржаној 17. октобра, шеф Делегације Европске уније у Републици Србији Мајкл Давенпорт представио је Извештај Европске комисије о напретку Србије за 2013. годину.

  • Среда, 9. октобар 2013.

    23. седница Одбора за европске интеграције

    На седници Одбора за европске интеграције, одржаној 9.октобра, чланови Одбора усвојили су, већином гласова, други и трећи Извештај о спровођењу Акционог плана за испуњавање препорука Европске комисије садржаних у Годишњем извештају о напретку Републике Србије у процесу европских интеграција за 2012. годину (од 2. августа 2013. и 24. септембра 2013. године).

  • Петак, 27. септембар 2013.

    22. седница Одбора за европске интеграције

    На седници Одбора за европске интеграције, одржаној 27. септембра, усвојени су, у начелу, Предлог закона о извозу и увозу робе двоструке намене, Предлог закона о изменама и допунама Закона о електронској трговини и Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити конкуренције.

  • Четвртак, 29. август 2013.

    21. седница Одбора за eвропске интеграције

    На седници одржаној 29. августа, чланови Одбора за европске интеграције формирали су Радну групу за израду документа о улози Народне скупштине Републике Србије у процесу преговарања са Европском унијом.

  • Уторак, 9. јул 2013.

    20. седница Одбора европске интеграције

    На седници Одбора за европске интеграције од 9. јула, чланови Одбора су већином гласова изабрали Наташу Вучковић за председницу Одбора.

Будите у току