Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  • Уторак, 2. јул 2019.

    67. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 2. јула, чланови Одбора размотрили су и дали позитивно мишљење за обављање друге јавне функције народном посланику мр Дејану Раденковићу.

  • Четвртак, 20. јун 2019.

    66. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 20. јуна, чланови Одбора размотрили су и дали позитивно мишљење за обављање другог посла народној посланици Сандри Божић.

  • Четвртак, 25. април 2019.

    65. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 25. априла, чланови Одбора размотрили су захтев Агенције за борбу против корупције за давање сагласности за заснивање радног односа са новим лицима, захтев проф. др Зорана Драгишића, народног посланика, за давање сагласности за обављање другoг посла и предлог генералног секретара Народне скупштине за доношење решења о наставку рада на положају помоћника генералног секретара Народне скупштине.

  • Понедељак, 18. март 2019.

    64. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 18. марта, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања су размотрили предлоге одлука за утврђивање максималног броја запослених на неодређено време за 2019. годину у службама следећих независних државних органа, организација и тела: Регулаторном телу за електронске медије, Агенцији за борбу против корупције, Државној ревизорској институцији, Агенцији за енергетику Републике Србије и Народној скупштини Републике Србије.

  • Среда, 13. фебруар 2019.

    63. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници, одржаној 13. фебруара, Одбор је размотрио Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини.

  • Петак, 8. фебруар 2019.

    62. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 8. фебруара, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања су размотрили предлоге одлука за утврђивање максималног броја запослених на неодређено време за 2019. годину, у службама следећих независних државних органа, организација и тела: Комисије за заштиту конкуренције, Повереника за заштиту равноправности, Фискалног савета, Заштитника грађана, Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки, Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности и Комисије за хартије од вредности.

  • Четвртак, 24. јануар 2019.

    61. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 24. јануара, чланови Одбора размотрили су Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народних посланика ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини.

  • Уторак, 20. новембар 2018.

    60. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 20. новембра, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања разматрали су оставке које су на функцију народног посланика поднели Душан Павловић, др Ратко Јанков и мр Јасмина Николић.

  • Петак, 9. новембар 2018.

    59. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 9. новембра, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања разматрали су предлог скупштинског буџета за 2019. годину.

  • Петак, 26. октобар 2018.

    58. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    Чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања су на седници, одржаној 26. октобра, утврдили Предлог одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допуни Одлуке о образовању и раду Стручне службе Заштитника грађана и на Правилник о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Стручној служби Заштитника грађана, и упутили је Народној скупштини, са захтевом да разматра и усвоји по хитном поступку.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току