Радна тела

  • Уторак, 13. септембар 2005.

    38. седница Одбора за финансије

    Одбор за финансије Народне скупштине Републике Србије је, на седници одржаној 13. септембра 2005. године, размотрио и усвојио Извештај о раду Комисије за хартије од вредности, са Годишњим рачуном за 2004. годину и Извештајем овлашћеног ревизора.

  • Уторак, 13. септембар 2005.

    54. седница Административног одбора

    Административни одбор је, на седници одржаној 13. септембра, разматрао захтеве Другог општинског јавног тужилаштва у Београду за одобрење вођења кривичног поступка против Тешић-Петковић Мирјане, судије Трговинског суда у Београду и Општинског јавног тужилаштва Бечеј за одобрење кривичног гоњења Горана Чимбуровића, судије Општинског суда у Бечеју и закључио да обавести надлежне органе да у овој фази поступка (вођења кривичног поступка и одобрења кривичног гоњења) позитивним прописима није предвиђено укључивање Админстративног одбора у поступак.

  • Уторак, 13. септембар 2005.

    91. седница Законодавног одбора

    На седници Законодавног одбора која је одржана 13. септембра обављен је јединствени начелни претрес о предлозима закона о изменама и допунама Закона о пензијском и инвалидском осигурању, о добровољним пензијским фондовима и пензијским плановима, о уплати доприноса за пензијско и инвалидско осигурање за поједине категорије осигураника-запослених, о јавном дугу Републике Србије по основу преузимања обавеза Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање запослених насталих по основу неисплаћених пензија и новчаних накнада и о јавном дугу Републике Србије по основу преузимања обавеза Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање пољопривредника насталих по основу неисплаћених пензија и новчаних накнада.

  • Понедељак, 12. септембар 2005.

    39. седница Одбора за правосуђе и управу

    Одбор за правосуђе и управу је на Тридесет деветој седници обавио претрес и у начелу подржао Предлог закона о Програму заштите учесника у кривичном поступку, Предлог закона о изменама и допунама Законика о кривичном поступку, Предлог кривичног законика, Предлог закона о малолетним учиниоцима кривичних дела и кривичноправној заштити малолетних лица и Предлог закона о извршењу кривичних санкција.

  • Понедељак, 12. септембар 2005.

    18. седница Oдбора за равноправност полова

    Одбор за равноправност полова је на Осамнаестој седници, одржаној 12. септембра, разматрао Предлог кривичног законика, који је поднела Влада Републике Србије.

  • Понедељак, 12. септембар 2005.

    17. седница Пододбора за финансије

    Пододбор за финансије Народне скупштине Републике Србије је, на седници одржаној 12. септембра 2005. године, усагласио коначни текст Предлога закона о државној ревизорској институцији.

  • Четвртак, 8. септембар 2005.

    21. седница Одбора за европске интеграције

    Одбор за европске интеграције Народне скупштине Републике Србије је, на седници одржаној 8. септембра 2005. године, усвојио Трећи извештај Владе Републике Србије о току спровођења Акционог плана за реализацију приоритета из Европског партнерства.

  • Четвртак, 8. септембар 2005.

    90. седница Законодавног одбора

    Законодавни одбор је на Деведесетој седници размотрио пет амандмана које је Одбор за трговину и туризам поднео на Предлог закона о оглашавању један амандман Одбора за правосуђе и управу на Предлог закона о заштитнику грађана.

  • Среда, 7. септембар 2005.

    Четврта седница Анкетног одбора ради утврђивања истине о новорођеној деци несталој из породилишта у више градова у Србији

    На Четвртој седници, Анкетни одбор ради утврђивања истине о новорођеној деци несталој из породилишта у више градова у Србији наставио је разговоре са родитељима који сумњају да су им новорођена деца нестала.

  • Уторак, 6. септембар 2005.

    37. седница Одбора за финансије

    Одбор за финансије Народне скупштине Републике Србије је, на седници одржаној 6. септембра 2005. године, размотрио Извештај буџетске контроле Министарства финансија.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
петак, 17. мај

Цео календар догађаја

Будите у току