Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  • Петак, 18. децембар 2015.

    56. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 18. децембра, чланови Одбора разматрали су листе кандидата и предлоге одлука за избор носилаца јавнотужилачких функција у Републици Србији, које је поднела Влада Републике Србије.

  • Четвртак, 17. децембар 2015.

    55. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 17. децембра, чланови Одбора разматрали су, у појединостима, Предлог закона о извршењу и обезбеђењу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавном бележништву, Предлог закона о изменама и допунама Закона о уређењу судова, Предлог закона о допуни Закона о судијама, као и Предлог закона о допунама Закона о јавном тужилаштву.

  • Понедељак, 14. децембар 2015.

    54. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу чланови Одбора разматрали су, у начелу, Прелог закона о извршењу и обезбеђењу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавном бележништву, Предлог закона о изменама и допунама Закона о уређењу судова, Предлог закона о допуни Закона о судијама, Предлог закона о допунама Закона о јавном тужилаштву, Предлог закона о изменама и допунама Закона о Високом савету судства. Размотрени су, такође у начелу, и Предлог закона о изменама и допунама Закона о Државном већу тужилаца, Предлог закона о изменама и допунама Закона о Правосудној академији, Предлог закона о изменама и допунама Закона о судским таксама и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Пољске о узајамној заштити тајних података, које је поднела Влада.

  • Уторак, 8. децембар 2015.

    53. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу одржаној 8. децембра, чланови Одбора разматрали су, у начелу, Предлог закона о допуни Закона о Уставном суду, који је поднела Влада.

  • Уторак, 3. новембар 2015.

    52. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 3. новембра, чланови Одбора размотрили су и одлучили да упуте Народној скупштини на усвајање Предлог одлуке о избору судија који се први пут бирају на судијску функцију и Предлог одлуке о избору председника судова, које је поднео Високи савет судства.

  • Уторак, 20. октобар 2015.

    51. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу одржаној 20. октобра, чланови Одбора размотрили су Предлог одлуке о престанку функције члана Високог савета судства из реда професора правних факултета.

  • Петак, 9. октобар 2015.

    50. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 9. октобра, размотрен је и прихваћен Предлог за доношење одлуке о престанку функције председника Привредног суда у Чачку, који је поднео Високи савет судства. Такође, размотрен је и прихваћен Предлог одлуке о избору судија који се први пут бирају на судијску функцију, коју је поднео Високи савет судства ( од 11. септембра 2015. године).

  • Среда, 29. јул 2015.

    49. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 29. јула, чланови Одбора разматрали су, у појединостима, два предлога закона који су уврштени у дневни ред Шестнаестог ванредног заседања у 2015. години.

  • Уторак, 28. јул 2015.

    48. седницa Oдбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници одржаној 28. јула, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу поднео је амандман на Предлог закона о начину одређивања максималног броја запослених у јавном сектору.

  • Понедељак, 27. јул 2015.

    47. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници одржаној 27. јула, размотрили у начелу Предлог закона о начину одређивања максималног броја запослених у јавном сектору и Предлог законa о регистру запослених, изабраних, именованих, постављених и ангажованих лица код корисника јавних средстава, које је поднела Влада.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току