Одбор за људска и мањинска права и равноправност полова

  • Четвртак, 9. октобар 2014.

    12. седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    На седници Одбора одржаној 9. октобра, чланови Одбора су размaтрали питања везана за изборе за националнe саветe националних мањина.

  • Уторак, 23. септембар 2014.

    11. седница Одборa за људска и мањинска права и равноправност полова

    Одбор за људска и мањинска права и равноправност полова и Одбор за европске интеграције одржали су заједничку седницу како би у „Недељи поноса“ која претходи најављеној Паради поноса, која је најављена за 28. септембар, допринели наставку дискусије о људским правима.

  • Петак, 19. септембар 2014.

    10. седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    На седници од 19. септембра, Одбор за људска и мањинска права и равноправност полова разматрао је предлог Посланичке групе СДА Санџака – ПДД за доношење закључка Одбора

  • Понедељак, 15. септембар 2014.

    Деветa седницa Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    На седници Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова образовано је више радних група, и то: Радна група за људска права и слободе и права детета чији ће председник бити чланица Одбора Злата Ђерић; Радна група за заштиту слободе вероисповести и положај цркава и верских заједница коју ће водити Љиљана Малушић; Радна група за права националних мањина коју ће водити Олена Папуга; Радна група за равноправност полова којом ће председавати Стефана Миладиновић и Радна група за иницијативе, петиције, представке и предлоге којом ће председавати председник Одбора Мехо Омеровић.

  • Четвртак, 12. јун 2014.

    Осма седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    На седници Одбора одржаној 12. јуна, чланови Одбора су усвојили План рада Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова за 2014. годину.

  • Четвртак, 5. јун 2014.

    Седма седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    Одбор за људска и мањинска права и равноправност полова је на седници одржаној 5. јуна размотрио и одбио амандман народних посланика на Предлог закључка поводом разматрања Редовног годишњег извештаја Повереника за заштиту равноправности за 2013. годину.

  • Петак, 30. мај 2014.

    Шеста седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    На седници Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова, одржаној 30. маја, чланови Одбора разматрали су Редовни годишњи извештај Заштитника грађана за 2013. годину и Извештај о спровођењу Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Закона о заштити података о личности за 2013. годину.

  • Четвртак, 29. мај 2014.

    Пета седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    На седници Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова од 29. маја, чланови Одбора разматрали су Редовни годишњи извештај Повереника за заштиту равноправности за 2013. годину.

  • Уторак, 27. мај 2014.

    Четврта седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    На седници Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова, одржаној 27. маја, чланови Одбора разматрали су, у начелу, Предлог закона о потврђивању Амандмана на члан 20. став 1. Конвенције о елиминисању свих облика дискриминације жена, који је поднела Влада. Председник Одбора, Мехо Омеровић навео је да се поменути Амандман односи на динамику заседања Комитета за елиминацију дискриминације жена, који је до сада заседао једном годишње и највише 15 дана.

  • Среда, 21. мај 2014.

    Трећа седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    На седници Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова од 21. маја, чланови Одбора разматрали су Предлога закона о изменама и допунама Закона о националним саветима националних мањина, који је поднела Влада, у појединостима.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
петак, 19. април

Цео календар догађаја

Будите у току