Одбор за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  • Четвртак, 4. септембар 2014.

    10. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду су на седници одржаној 4. септембра размотрили и једногласно усвојили Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Азербејџан о сарадњи у области ветеринарства, који је поднела Влада.

  • Четвртак, 10. јул 2014.

    Девета седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници одржаној 10. јула, Одбор за пољопривреду, шумарство и водопривреду разматрао је Извештај Владе Републике Србије о елементарној непогоди - поплави која је задесила Републику Србију и мерама које су предузете ради спасавања становништва и одбране угрожених места од поплава.

  • Понедељак, 30. јун 2014.

    Осма седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници одржаној 30.јуна чланови Одбора разматрали су информације о ненаменском трошењу средстава за подстицаје у пољопривредној производњи и Извештај о мерама предузетим поводом закључака Одбора од 20.јуна 2014.године о стању у сточарству, ветерини и актуелној ситуацији са извозом меса у земље Царинског савеза.

  • Петак, 20. јун 2014.

    Седма седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници одржаној 20. јуна чланови Одбора разматрали су извештаје надлежних органа везане за стање у сточарству, прописе о безбедности хране и ситуацију након делимичне забране извоза меса у земље чланице Царинског савеза (Русија, Белорусија, Казахстан).

  • Четвртак, 12. јун 2014.

    Шеста седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници одржаној 12.јуна, чланови Одбора обавили су припреме за наредну седницу Одбора на којој ће се разматрати настала ситуација у ветерини.

  • Уторак, 10. јун 2014.

    Пета седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници одржаној 10.јуна, чланови Одбора разматрали су извештаје надлежних органа везане за ситуацију у пољопривреди и водопривреди после елементарне непогоде која је захватила Републику Србију.

  • Понедељак, 26. мај 2014.

    Четврта седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници одржаној у суботу, 24. маја, чланови Одбора договорили су детаље о реализацији посете чланова Одбора поплављеним подручјима. По завршетку седнице кренули су у обилазак угрожених општина.

  • Петак, 23. мај 2014.

    Трећа седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници одржаној 23. маја чланови Одбора донели Одлуку о образовању Пододбора за праћење сенације штете услед поплава која су погодила села, пољопривреду, шумарство и водопривреду и Одлуку о образовању Радне групе за разматрање представки и иницијатива.

  • Понедељак, 19. мај 2014.

    Друга седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници одржаној 19. маја, чланови Одбора су са представницима надлежних министарстава, размотрили ситуацију у пољопривреди и водопривреди проузроковану катастрофалним поплавама које су задесиле Републику Србију и донели одговарајуће препоруке које ће упутити Влади Републике Србије у циљу ефикаснијег деловање на санацији штете.

  • Петак, 9. мај 2014.

    Прва седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Прва седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду, коју је на основу члана 25. Пословника Народне скупштине сазвала председница Народне скупштине Маја Гојковић, одржана је 9. маја 2014.године.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
петак, 3. мај
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току