Сазив од 11. јуна 2008.

  • Понедељак, 24. октобар 2011.

    Саучешће председнику Парламента Турске

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, поводом катастрофалног земљотреса који је погодио Турску, упутила је телеграм саучешћа председнику Велике Националне скупштине Турске Цемилу Цицеку.

  • Петак, 21. октобар 2011.

    Позоришна представа “Седам”

    "Поред данашњег слања поруке из Крагујевца да се Шумарице више никада и нигде не догоде, представом “Седам” шаљемо још једну поруку - да се учини стоп насиљу над женама", рекла је Славица Ђукић Дејановић.

  • Петак, 21. октобар 2011.

    Велики школски час

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић присуствовала је “Великом школском часу”.

  • Петак, 21. октобар 2011.

    Дан сећања на српске жртве у Другом светском рату

    “Иницијативу Преса потписала сам из срца, јер и сама, као Крагујевчанка, осећам колико је овај датум значајан”, рекла је Славица Ђукић Дејановић у Првој крагујевачкој гимназији.

  • Понедељак, 24. октобар 2011.

    Осамдесет девета седница Одбора за финансије

    Одбор за финансије је, на седници одржаној 24.октобра, у начелу размотрио и једногласно прихватио Предлог закона о регулисању односа Републике Србије и дужника – корисника јавних средстава, за преузете обавезе по иностраним кредитима, односно зајмовима, Предлог закона о потврђивању Оквирног уговора о зајму за доделу појединачних зајмова између KfW-a, Франкфурт на Мајни и Републике Србије и Народне банке Србије као агента и Предлог закона о играма на срећу.

  • Петак, 21. октобар 2011.

    Четрдесет осма седница Одбора за индустрију

    Одбор за индустрију је на седници одржаној 21. октобра разматрао у начелу Предлог закона о рударству и геолошким истраживањима, који је поднела Влада.

  • Четвртак, 20. октобар 2011.

    Јавно слушање на тему „Здравствена заштита адолесцената – у светлу нових законских одредби“

    Задатак свих нас са различитих аспеката је да разумемо значај укључивања адолесцената у процесе и доношење одлука које се тичу њиховог здравља, да изградимо однос поверења између младог пацијента или пацијенткиње, да очувамо и поштујемо њихово право на приватност, што представља камен темељац стварања одговорне, здраве особе, рекла је Славица Ђукић Дејановић.

  • Четвртак, 20. октобар 2011.

    Одржано јавно слушање на тему „Здравствена заштита адолесцената – у светлу нових законских одредби“

    Jавно слушање на тему „Здравствена заштита адолесцената – у светлу нових законских одредби“, у организацији Радне групе за права детета, а у сарадњи са Министарством здравља и УНИЦЕФ-ом, одржано је данас у Дому Народне скупштине.

  • Четвртак, 20. октобар 2011.

    Тридесет девета седница Одбора за пољопривреду

    На седници Одбора за пољопривреду, која је одржана 20. октобра, разматрани су Извештај Министарства пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде о берби кукуруза, жетви соје и сунцокрета и вађењу шећерне репе, цени коштања у откупу наведених култура и стању на тржишту и Информација тог министарства о припремама за сетву јесењих усева.

  • Четвртак, 20. октобар 2011.

    Председница Народне скупштине на обележавању великог школског часа

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић боравиће у петак, 21. октобра у Крагујевцу.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
субота, 18. мај
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току