Седнице одбора ван седишта Народне скупштине

Пожаревац

Понедељак, 13. децембар 2021.

32. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржао је 13. децембра 2021. године седницу, изван седишта Народне скупштине, у Скупштини града Пожаревца, на којој су представљене информације о пословању више предузећа са територије Града Пожаревца.


13. децембар 2021. 32. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

13. децембар 2021. 32. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

Чланове Одбора поздравио је градоначелник Пожаревца Саша Павловић, истичући да области које су у надлежносоти рада и интересовања овог Одбора, представљају битан фактор и генератор развоја Града Пожаревца. Гигант Костолац и издвојена предузећа – привредна друштва, представљају мотор развоја Пожаревца, истакао је Павловић и навео да из ових субјеката пристиже значајан прилив у буџет града. Трговина такође представља битну деланост привреде овог града, који има и велики туристички потенцијал са великим бројем туристичких локација, навео је градоначелник Пожаревца.

Члановима Одбора информацију о пословању ПД „Георад“ д.о.о. Дрмно у 2020. години и планове за 2022. годину, представио је директор предузећа др Миодраг Степановић.

Информацију о пословању ПД „Аутотранспорт“-Костолац у 2020. години и планове за 2022. годину образложио је заменик директора предузећа Марко Гостојић.

Члановима Одбора Информацију о пословању ПД „ПРИМ“ д.о.о. у 2020. години и планове за 2022. годину представио је директор предузећа Александар Јовановић.

Информацију о пословању „РИО“ д.о.о Костолац у 2020. години и планове за 2022. годину, члановима Одбора образложио је директор Игор Газдић.

Информацију о пословању ПД "Костолац-Услуге" д.о.о. Костолац у 2020. години и планове за 2022. годину представио је директор Драгослав Ђокић.

Седници су присуствовали и представници Министарства рударства и енергетике - в.д. помоћника министарке Милан Мацура и Весна Лаковић.

Током расправе, чланови Одбора су изнели мишљења и ставове о поднетим информацијама, и додатно се информисали о одређеним аспектима пословања ових предузећа.

Седници је председавао председник Одбора Верољуб Арсић, а присуствовали су следећи чланови и заменици чланова Одбора: Илија Животић, Снежана Петровић, Драгомир Карић, Весна Стамболић, Дијана Радовић, Мирела Раденковић, Ненад Костић, Зоран Томић, Јасмина Каранац, Младен Бошковић, Милош Банђур и Адријана Пуповац, као и народна посланица Ана Миљанић.

Седница ван седишта Народне скупштине подржана је пројектом „Јачање парламентарне демократије и инклузивног политичког дијалога“ који спроводи УНДП уз подршку Швајцарске.


Видео (1)

Понедељак, 13. децембар 2021. | 32. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику 13.12.2021.

Пожаревац: Фото галерија

Остале седнице овог одбора

Понедељак, 10. мај 2021. 15. седница Одборa за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику Кладово Има фотографија Има видео снимака
Уторак, 17. јул 2018. 30. седница Одборa за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику Суботица Има фотографија Има видео снимака
Понедељак, 13. фебруар 2017. 13. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику Крушевац Има фотографија Има видео снимака

Обратите се одбору Народне скупштине

Попуните формулар и пошаљите поруку

Уколико желите да се обратите неком од одобра Hародне скупштине, попуните формулар приказан испод са неопходним подацима и кликните на дугме Пошаљи.

**Од три понуђена контакта (телефон, адреса и e-mail адреса) обавезно је попунити барем један.

Порука може имати максимално 1000 карактера.

Поља обележена звездицом (*) су неопходна да бисте послали формулар.

Седнице одбора ван седишта Народне скупштине се организују и ова подстрана је израђена уз подршку Програма Уједињених нација за развој (УНДП) и Швајцарске агенције за развој и сарадњу (СДЦ), у оквиру пројекта „Јачање надзорне улоге и јавности у раду Народне скупштине”.
Ставови и садржај на овој подстрани не представљају нужно становиште УНДП и СДЦ.