Одбор за одбрану и унутрашње послове

 • Среда, 6. септембар 2023.

  13. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници Одбора за одбрану и унутрашње послове, одржаној 6. септембра 2023. године, поднети су амандмани Одбора на Предлог закона о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима, који је поднела Влада.

 • Уторак, 5. септембар 2023.

  12. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  Чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове су, на седници одржаној 5. септембра 2023. године, размотрили Предлог закона о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима, у начелу, Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије, са једне стране и Европске уније, са друге стране, о учешћу Републике Србије у Механизму цивилне заштите Уније и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Италије о узајамном признавању и замени возачких дозвола.

 • Понедељак, 24. јул 2023.

  11. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници, која је одржана 24. јула 2023. године, чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о странцима, у појединостима.

 • Среда, 19. јул 2023.

  Дeсета седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници, која одржана 19. јула 2023. године, чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о странцима, у начелу и Предлог закона о изменама и допунама Закона о држављанству Републике Србије, у начелу.

 • Петак, 21. април 2023.

  Девета седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  Чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове су, на седници одржаној 21. априла 2023. године, размотрили Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Аустрије о војној сарадњи, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Мађарске о изменама и допунама Споразума између Владе Републике Србије и Владе Мађарске о граничној контроли у друмском, железничком и водном саобраћају, Предлог закона о потврђивању Споразума о слободи кретања са личним картама на Западном Балкану и Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске о реадмисији лица која незаконито бораве.

 • Петак, 7. април 2023.

  Осма седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници Одбора за одбрану и унутрашње послове, одржаној 7. априла 2023. године, размотрене су информације о раду Министарства унутрашњих послова у периоду од јула до септембра, октобра до децембра и јула до децембра 2022. године.

 • Четвртак, 23. март 2023.

  Седма седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници Одбора за одбрану и унутрашње послове, одржаној 23. марта 2023. године, размотрене су Основе за вођење преговора и закључивање Споразума између Владе Републике Србије и организације Мултинационалне снаге и посматрачи о операцији на Синајском полуострву и текста Споразума између Владе Републике Србије и организације Мултинационалне снаге и посматрачи о операцији на Синајском полуострву, које је доставила Влада ради давања сагласности надлежног Одбора за привремену примену Споразума до његовог ступања на снагу.

 • Субота, 25. фебруар 2023.

  Шеста седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници одржаној 25. фебруара 2023. године, чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове размотрили су Предлога одлуке о измени и допунама Одлуке о употреби Војске Србије и других снага одбране у мултинационалним операцијама ван граница Републике Србије, у појединостима.

 • Петак, 24. фебруар 2023.

  Пета седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници одржаној 24. фебруара 2023. године, чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове размотрили су Предлог одлуке о измени и допунама Одлуке о употреби Војске Србије и других снага одбране у мултинационалним операцијама ван граница Републике Србије, који је поднела Влада.

 • Субота, 4. фебруар 2023.

  Четврта седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници Одбора за обрану и унутрашње послове, одржаној 4. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума о сарадњи између Владе Републике Србије и Владе Републике Анголе у области безбедности и јавног реда, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Азербејџана о реадмисији лица која незаконито бораве, Предлог закона о потврђивању Споразума о сарадњи у области одбране између Владе Републике Србије и Владе Владе Републике Екваторијалне Гвинеје, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Северне Македоније и Савета министара Републике Албаније, Савета министара Босне и Херцеговине, Владе Црне Горе, Владе Републике Србије и Владе Републике Словеније о аранжманима земље домаћина у вези са статусом Сталне организације Балканских војномедицинских снага и њеног особља и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Азербејџан о војнотехничкој сарадњи.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
недеља, 24. септембар
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току