Одбор за финансије

 • Уторак, 13. јул 2010.

  Педесет пета седница Одбора за финансије

  На седници Одбора за финансије, која је одржана 13. јула, разматрани су у начелу предлози закона који су уврштени у дневни ред Четвртог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2010. години.

 • Уторак, 18. мај 2010.

  Педесет четврта седница Одбора за финансије

  На седници од 18. маја, чланови Одбора за финансије разматрали су Извештај о раду Комисије за хартије од вредности Републике Србије, Извештај о кретањима на организованом тржишту хартија од вредности у Републици Србији у периоду јануар-децембар 2009. године и Финансијски извештај Комисије за хартије од вредности Републике Србије за 2009. годину са Извештајем независног ревизора “Euro Audit”д.

 • Уторак, 11. мај 2010.

  Педесет трећа седница Одбора за финансије

  На Педесет трећој седници, одржаној 5. маја, чланови Одбора за финансије разматрали су у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о Државној ревизорској институцији, који су поднели народни посланици Милан Вучковић, Бранислав Јовановић, Зоран Касаловић, Бранка Љиљак, Балинт Пастор, Жарко Пивац и Михаило Пурић.

 • Уторак, 30. март 2010.

  Педесет друга седница Одбора за финансије

  На Педесет другој седници, одржаној 29. и 30. марта, чланови Одбора за финансије разматрали су предлоге закона о потврђивању Уговора између Републике Србије и Малте о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак, о потврђивању Протокола између Владе Републике Србије и Владе Чешке Републике уз Уговор између Савета министара Србије и Црне Горе и Владе Чешке Републике о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак и на имовину, о потврђивању Уговора између Републике Србије и Републике Естоније о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак, о потврђивању Уговора између Републике Србије и Ирске о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак, о потврђивању Уговора између Републике Србије и Велике Социјалистичке Народне Либијске Арапске Џамахирије о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак и о потврђивању Уговора између Владе Републике Србије и Владе Државе Катар о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак.

 • Уторак, 16. март 2010.

  Педесет прва седница Одбора за финансије

  На Педесет првој седници, одржаној 16. марта, чланови Одбора за финансије разматрали су у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о порезу на добит предузећа, Предлог закона о изменама и допунама Закона о порезу на доходак грађана, Предлог закона о задуживању Републике Србије код Erste GCIB Finance I.

 • Петак, 26. фебруар 2010.

  Педесета седница Одбора за финансије

  На седници од 26. фебруара чланови Одбора за финансије разматрали су у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о порезу на добит предузећа и Предлог закона о изменама и допунама Закона о порезу на доходак грађана, које је поднела Влада Републике Србије.

 • Понедељак, 22. фебруар 2010.

  Четрдесет девета седница Одбора за финансије

  На седници од 22. фебруара чланови Одбора за финансије расправљали су о Утврђивању Предлога закона о изменама и допунама Закона о Државној ревизорској институцији, Извештају о раду Одбора за финансије за 2009. годину и Предлогу Плана рада Одбора за финансије за 2010. годину.

 • Петак, 12. фебруар 2010.

  Четрдесет осма седница Одбора за финансије

  На седници од 12. фебруара, чланови Одбора за финансије разматрали су Иницијативу за измену и допуну Закона о Државној ревизорској институцији, коју је поднела Државна ревизорска институција.

 • Четвртак, 24. децембар 2009.

  Четрдесет седма седница Одбора за финансије

  На седници од 24. децембра, чланови Одбора за финансије разматрали су у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2009. годину и Предлог закона о изменама и допунама Закона о рачуноводству и ревизији.

 • Уторак, 22. децембар 2009.

  Четрдесет шеста седница Одбора за финансије

  На седници одржаној 22. децембра, чланови Одбора за финансије разматрали су у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2009. годину и Предлог закона о изменама и допунама Закона о рачуноводству и ревизији, које је поднела Влада Републике Србије.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Будите у току