Активности

Одбор за међунационалне односе

 • Среда, 26. октобар 2011.

  Петнаеста седница Одбора за међунационалне односе

  Одбор за међунационалне односе одржао је Петнаесту седницу 26. октобра. Седници је председавао председник Одбора Милетић Михајловић, а седници су присуствовали министар за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу Милан Марковић и директор Управе за људска и мањинска права Ненад Ђурђевић са сарадницом.

 • Петак, 8. април 2011.

  Одржано Јавно слушање о унапређењу положаја Рома и имплементацији декаде Рома

  Поводом обележавања Светског дана Рома, Одбор за међунационалне односе у сарадњи са Пододбором за разматрање питања у вези са унапређењем положаја Рома и имплементацију Декаде Рома, организовао је у Дому Народне скупштине, 8. априла, авно слушање на тему ''Анализа постојећег стања у спровођењу Стратегије за унапређење положаја Рома и имплементације Декаде Рома''.

 • Четвртак, 24. март 2011.

  Четрнаеста седница Одбора за међунационалне односе

  Одбор за међунационалне односе одржао је Четрнаесту седницу 24. марта. Седници је председавао председник Одбора Милетић Михајловић.

 • Среда, 16. фебруар 2011.

  Тринаеста седница Одбора за међунационалне односе

  На седници Одбора за међунационалне односе, која је одржана 16. фебруара, разматран је Извештај о раду Министарства за људска и мањинска права за 2010. годину, у делу који се односи на сектор мањинских права.

 • Четвртак, 13. мај 2010.

  Дванаеста седница Одбора за међунационалне односе

  Чланови Одбора за међунационалне односе су, на седници од 13. маја, обавили разговор са представницима Министарства за људска и мањинска права о актуелним питањима у вези са предстојећим изборима за националне савете националних мањина (начин организовања, распоред и број бирачких места).

 • Четвртак, 8. април 2010.

  Трећа седница Пододбора за разматрање питања у вези са унапређењем положаја Рома и имплементацијом Декаде Рома

  Поводом Светског дана Рома, Пододбор за разматрање питања у вези са унапређењем положаја Рома и имплементацијом одржао је Трећу седницу у форми јавног слушања уз учешће представника Министарстава рада и социјалне политике, Министарства за људска и мањинска права, Министарства здравља, Министарства просвете, Министарства културе, Министарствa за државну управу и локалну самоуправу , Министарствa животне средине и просторног планирања , Министарства унутрашњих послова, Управе града Београда, УНЦХР-а, ОЕБС-а, НДИ-а и осталих бројних невладиних организација.

 • Уторак, 16. март 2010.

  Једанаеста седница Одбора за међунационалне односе

  Одбор за међунационалне односе одржао је Једанаесту седницу 16. марта. Седници је председавао председник Одбора Милетић Михајловић, а седници су присуствовали министар за људска и мањинска права Светозар Чиплић и државни секретар Министарства за људска и мањинска права Анико Мушкиња Хајнрих.

 • Четвртак, 10. децембар 2009.

  Одржавно јавно слушање на тему „Апатридија и сиромаштво у Србији“

  Одбори Народне скупштине за смањење сиромаштва, за рад, борачка и социјална питања и за међунационалне односе, уз подршку УНХЦР-а и УНДП-а, одржали су заједничку седницу у форми јавног слушања на тему „Апатридија и сиромаштво у Србији“.

 • Среда, 25. новембар 2009.

  Девета седница Одбора за међунационалне односе

  Одбор за међунационалне односе одржао је Девету седницу 25. новембра. Седници је председавао председник Одбора Милетић Михајловић.

 • Петак, 24. јул 2009.

  Осма седница Одбора за међунационалне односе

  Одбор за међунационалне односе је, на седници од 24. јула, размaтрaо у појединостима Предлог закона о нациопналним саветима националних мањина.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Будите у току