Активности

Одбор за европске интеграције

 • Петак, 16. септембар 2011.

  Одржано јавно слушање о Предлогу закона о јавној својини

  Одбор за финансије и Одбор за европске интеграције организовали су 16. септембра у Дому Народне скупштине јавно слушање о Предлогу закона о јавној својини.

 • Понедељак, 12. септембар 2011.

  Четрдесет осма седница Одбора за европске интеграције

  На седници Одбора за европске интеграције, која је одржана 12. септембра, разматрани су у начелу Предлог законика о кривичном поступку и Предлог закона о парничном поступку.

 • Среда, 7. септембар 2011.

  Четрдесет седма седница Одбора за европске интеграције

  На седници Одбора за европске интеграције, која је одржана 7. септембра, разматрани су у начелу предлози закона из дневног реда Једанаестог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2011. години.

 • Среда, 27. јул 2011.

  Четрдесет шеста седница Одбора за европске интеграције

  Србија је на добром путу да 12. октобра добије позитивно мишљење Европске комисије о приступању Европској унији и статус кандидата, а можда и датум почетка преговора о приступању, истакао је потпредседник Владе задужен за европске интеграције Божидар Ђелић на седници Одбора за европске интеграције, која је одржана 27. јула.

 • Четвртак, 21. јул 2011.

  Четрдесет пета седница Одбора за европске интеграције

  На седници Одбора за европске интеграције, која је одржана 21. јула, разматрани су у начелу Предлог закона о енергетици и Предлог закона о изменама и допунама Закона о ваздушном саобраћају.

 • Уторак, 5. јул 2011.

  Четрдесет четврта седница Одбора за европске интеграције

  На седници Одбора за европске интеграције, која је одржана 5. јула, разматрани су у начелу Предлог закона о старој и реткој библиотечкој грађи, Предлог закона о обавезном примерку публикација и Предлог закона о оптичким дисковима. Предлози тих закона уврштени су у дневни ред Шестог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2011. години.

 • Понедељак, 27. јун 2011.

  Четрдесет трећа седница Одбора за европске интеграције

  На седници одржаној 27. јуна, Одбор за европске интеграције водио је расправу у начелу о Предлогу закона о младима.

 • Уторак, 7. јун 2011.

  Четрдесет друга седница Одбора за европске интеграције

  На седници одржаној 7. јуна, Одбор за европске интеграције разматрао је у начелу Предлог закона о финансирању политичких активности.

 • Четвртак, 19. мај 2011.

  Четрдесет прва седница Одбора за европске интеграције

  Одбор је на овој седници донео ЗАКЉУЧАК Којим: 1. Позива Владу Србије да предузме све кораке на које је овлашћена као носилац извршне власти како би проблем угрожености безвизног режима био отклоњен, посебно водећи рачуна о осетљивој равнотежи између интереса да се очува безвизни режим и смањи броја тражилаца азила и неповредивости људских права, а нарочито права на слободу кретања, забране дискриминације и права на тражење азила, гарантованих унутрашњим правним поретком и међународним документима.

 • Среда, 18. мај 2011.

  Одржано јавно слушање о изазовима присилних миграција у Србији

  Отварајући јавно слушање, председник Одбора за европске интеграције Ласло Варга истакао је да је тема скупа шира од питања које је у овом тренутку у жижи јавности, а то је питање лажних азиланата, које је у директој вези са приближавањем Србије Европској унији.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Будите у току