Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

 • Уторак, 10. мај 2016.

  66. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, је на седници одржаној 10. маjа 2016. године која је била затворена за јавност, размотрио и једногласно дао позитивно мишљење на Предлог преговарачке позиције Републике Србије у оквиру Међувладине конференције о приступању Републике Србије Европској унији за Поглавље 24 - Правда, слобода и безбедност.

 • Петак, 18. март 2016.

  65. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, је на седници одржаној 18. марта 2016. године која је била затворена за јавност, размотрио и једногласно дао позитивно мишљење на Предлог преговарачке позиције Републике Србије у оквиру Међувладине конференције о приступању Републике Србије Европској унији за Поглавље 23 - Правосуђе и основна права.

 • Среда, 2. март 2016.

  64. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 2. марта, размотрен је Предлог закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе, у појединостима.

 • Уторак, 1. март 2016.

  63. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници од 1. марта, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу прихватили су једногласно Предлог закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе, који је поднела Влада, у начелу.

 • Недеља, 28. фебруар 2016.

  62. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници од 28. фебруара, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу размотрили су у поједностима Предлог закона о систему плата запослених у јавном сектору, Предлог закона о општем управном поступку и Предлог закона о изменама и допунама Закона о територијалној организацији Републике Србије.

 • Петак, 26. фебруар 2016.

  61. седница Одборa за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоураву на седници одржаној 26. фебруара размотрио је и прихватио у начелу, Предлог закона о систему плата запослених у јавном сектору, Предлог закона о општем управном поступку, којe је поднела Влада, као и Предлог закона о изменама и допунама Закона о територијалној организацији Републике Србије, који је поднео народни посланик др Бранислав Блажић.

 • Петак, 12. фебруар 2016.

  60. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу одржаној 12. фебруара, чланови Одбора разматрали су, у појединостима Предлог закона о отклањању последица одузимања имовине жртвама Холокауста које немају живих законских наследника, Предлог закона о изменама и допунама Закона о прекршајима и Предлог закона о изменама Закона о уређењу судова, које је поднела Влада.

 • Среда, 10. фебруар 2016.

  59. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници од 10.фебруара, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу размотрили су, у начелу, Предлог закона о отклањању последица одузимања имовине жртвама Холокауста које немају живих законских наследника, Предлог закона о изменама и допунама Закона о прекршајима и Предлог закона о изменама Закона о уређењу судова.

 • Среда, 3. фебруар 2016.

  58. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници од 3. фебруара, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, на предлог Државног већа тужилаца, утврдио је и већином гласова одлучио да прихвати Предлог одлуке о престанку функције јавног тужиоца за ратне злочине Владимира Вукчевића, као и Предлог одлуке о престанку функције 22 јавна тужиоца Основног и Вишег јавног тужилаштва који нису изабрани на исте функције.

 • Четвртак, 21. јануар 2016.

  57. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 21. јануара, чланови Одбора утврдили су и одлучили да упуте Народној скупштини на усвајање Предлог одлуке о престанку функције председника Основног суда у Ваљеву Љиљане Караћ, као и Предлог одлуке о престанку функције јавног тужиоца у Основном јавном тужилаштву у Зајечару Мирка Петковића.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
субота, 15. август
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току