Народна скупштина

 • Понедељак, 10. фебруар 2020.

  Двадесет треће ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву

  Председница Народне скупштине Маја Гојковић сазвала је, на захтев 154 народна посланика, Двадесет треће ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву, за среду, 12. фебруар 2020. године, са почетком у 10.00 часова.

 • Понедељак, 10. фебруар 2020.

  Гојковић се обратила на јавном слушању „Квалитет ваздуха у Србији“

  Председница Народне скупштине Републике Србије и Одбора за заштиту животне средине Маја Гојковић отворила је данас јавно слушање на тему „Квалитет ваздуха у Србији“, које је, на предлог народне посланице Наде Лазић, организовао Одбор за заштиту животне средине.

 • Понедељак, 10. фебруар 2020.

  37. седница Одбора за културу и информисање

  На седници, одржаној 10. фебруара, чланови Одбора утврдили су листу кандидата за чланове Савета Регулаторног тела за електронске медије, коју је предложио надлежни одбор Скупштине Аутономне покрајине Војводине.

 • Понедељак, 10. фебруар 2020.

  Весна Марковић указала на значај регионалног повезивања и сарадње

  У Дому Народне скупштине, народна посланица Весна Марковић, у организацији Атланског савета Србије, одржала је састанак са представницима Атланског Савета из Републике Црне Горе, Републике Хрватске и Републике Србије, на ком су разговарали о актуелној ситуацији проширења Европске уније.

 • Субота, 8. фебруар 2020.

  Линта на међународној конференцији: Анекс Г Бечког споразума о сукцесији, мртво слово на папиру

  Председник Одбора за дијаспору и Србе у региону Скупштине Србије Миодраг Линта присуствовао је јуче, у Београду, међународној конференцији о поштовању преузетих међународних обавеза из Анекса Г Бечког споразума о питањима сукцесије.

 • Субота, 8. фебруар 2020.

  78. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници одржаној 8. фебруара 2020. године, размотрили у појединостима предлоге закона које Народна скупштина разматра на Двадесет другом ванредном заседању Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву.

 • Субота, 8. фебруар 2020.

  93. седница Одбора за спољне послове

  На седници одржаној 8. фебруара, чланови Одбора за спољне послове усвојили су једну иницијативу за посете и констатовали редовне активности сталних делегација.

 • Субота, 8. фебруар 2020.

  144. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора одржаној 8. фебруара 2020. године, чланови Одбора размотрили су, у појединостима Предлог закона о изменама Закона о избору народних посланика, који су поднела 103 народна посланика Посланичке групе Српска напредна странка, Предлог закона о измени Закона о избору народних посланика, који је поднела народни посланик Гордана Чомић, Предлог закона о изменама и допуни Закона о локалним изборима, који су поднела 103 народна посланика Посланичке групе Српска напредна странка и Предлог закона о измени Закона о локалним изборима, који је поднела народни посланик Гордана Чомић.

 • Петак, 7. фебруар 2020.

  Гојковић се састала са генералним секретаром Муслиманске светске лиге

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић примила је данас генералног секретара Муслиманске светске лиге – Рабите Мехмеда Ел-Ису, који борави у посети Србији.

 • Петак, 7. фебруар 2020.

  53. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници Одбора одржаној 7. фебруара чланови Одбора размотрили су Информацију о раду Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде за четврти квартал 2019. године.

 • Четвртак, 6. фебруар 2020.

  Двадесет друго ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву

  Председница Народне скупштине Маја Гојковић сазвала је, на захтев 155 народних посланика, Двадесет друго ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву, за четвртак, 6. фебруар 2020. године, са почетком у 10.00 часова.

 • Четвртак, 6. фебруар 2020.

  Гојковић се састала са комесаром за суседство и преговоре о проширењу

  Председница Народне скупштине Рпублике Србије Маја Гојковић састала се данас са европским комесаром за суседство и преговоре о проширењу Оливером Вархељијем, са којим је разговарала о новој методологији ЕУ, раду парламента и међустраначком дијалогу, који је у Скупштини Србије одржан уз посредовање Европског парламента.

 • Четвртак, 6. фебруар 2020.

  Eвропски комесар за суседство и преговоре о проширењу Вархељи разговарао са учесницима међустраначког дијалога

  У Народној скупштини одржан је данас састанак председнице Народне скупштине Маје Гојковић и европског комесара за суседство и преговоре о проширењу Оливера Вархељија са учесницима међустраначког дијалога, који је организован уз посредовање Европског парламента.

 • Четвртак, 6. фебруар 2020.

  61. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  На седници Одбора, одржаној 6. фебруара 2020. године, размотрене су Информација о раду Министарства привреде за период октобар - децембар 2019. године, Извештај Министарства привреде о стању поступка приватизације за новембар 2019. године и Извештај Министарства привреде о стању поступка приватизације за децембар 2019. године.

 • Четвртак, 6. фебруар 2020.

  143. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници, одржанoj 6. фебруара, чланови Одбора размотрили су предложене законе дневног реда Двадесет другог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву.

 • Уторак, 4. фебруар 2020.

  Гојковић заказала ванредну седницу за 6. фебруар

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је 22. ванредно заседање за четвртак, 6. фебруара, на захтев 155 посланика Народне скупштине.

 • Уторак, 4. фебруар 2020.

  Одржано јавно слушање, разматрано смањење изборног цензуса

  Јавно слушање Одбора за уставна питања и законодавство о Предлогу закона о изменама Закона о избору народних посланика и Предлогу закона о изменама и допуни Закона о локалним изборима, одржано је у Дому Народне скупштине. Предлоге закона поднела су 103 народна посланика, чланова Посланичке групе Српска напредна странка.

 • Уторак, 4. фебруар 2020.

  77. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници одржаној 4. фебруара, размотрили и једногласно прихватили Предлог закона о изменама Закона о избору народних посланика и Предлог закона о изменама и допуни Закона о локалним изборима, у начелу.

 • Понедељак, 3. фебруар 2020.

  Двадесет прво ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је, на захтев 160 народних посланика, Двадесет прво ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву за понедељак, 3. фебруар 2020. године са почетком у 12.00 часова.

 • Понедељак, 3. фебруар 2020.

  Гојковић са председником Парламента Анголе, потписан Меморандум о разумевању

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Народне скупштине Републике Анголе Фернандом да Пиедадом Диашом душ Сантушом, који борави у званичној посети Републици Србији.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
недеља, 5. јул
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току