Уторак, 3. децембар 2019.

96. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници од 3. децембра обавили разговор са кандидатима за избор председника и четири члана Савета Комисије за контролу државне помоћи.


Председница Одбора др Александра Томић подсетила је Одбор да је Радна група 20. новембра прегледала пријаве пристигле на конкурс расписан за избор председника и четири члана Савета Комисије за контролу државне помоћи и констатовала да је пристигло 17 благовремених пријава, од којих две не испуњавају услове да се нађу у даљој процедури избора. Одбор је на 95. седници усвојио Извештај Радне групе и на данашњој седници обавиће разговор са кандидатима за председника и кандидатима за чланове Савета Комисије за контролу државне помоћи. Председница је напоменула и да је један кандидат у међувремену повукао своју кандидатуру.

У наставку седнице чланови Одбора обавили су разговор са следећих шест кандидата за избор председника Савета Комисије за контролу државне помоћи: Владимиром Антонијевићем, Љиљаном Благојевић, Марком Видаковићем, Драганом Ђурђевићем, Аном Николић и Бобаном Стојановићем. Такође, разговор је обављен и са следећих 14 кандидата за избор четири члана Савета Комисије за контролу државне помоћи Владимиром Антонијевићем, Љиљаном Благојевић, Станком Булајићем, Марком Видаковићем, Митром Добросављевићем, Душицом Ђорђевић, Драганом Ђурђевићем, Марином Јоксимовић, Наташом Ковачевић, Мирјаном Мишковић Вукашиновић, Аном Николић, Марком Обрадовићем, Браниславом Станковићем и Бобаном Стојановићем.

По обављеном разговору Одбор је утврдио Листу кандидата за избор председника и предложио Народној скупштини кандидата Владимира Антонијевића за председника Савета Комисије за контролу државне помоћи.

Такође, Одбор је утврдио и Листу кандидата за избор четири члана Савета комисије за контролу државне помоћи предложивши Народној скупштини кандидате Љиљану Благојевић, Марка Видаковића, Душицу Ђорђевић и Драгана Ђурђевића.

Седници је председавала председница Одбора др Александра Томић, а присуствовали су следећи чланови и заменици чланова Одбора: Зоран Бојанић, Оливера Пешић, Србислав Филиповић, Тања Томашевић Дамњановић, Соња Влаховић, Момо Чолаковић, Снежана Р. Петровић, Ђорђе Милићевић, Золтан Пек, Милан Лапчевић и Војислав Вујић.


Одбори везани за ову активност


Видео (1)

Уторак, 3. децембар 2019. | 96. седницa Oдбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава 03.12.2019.Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6