Петак, 10. септембар 2021.

24. седница Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

На седници Одбор, одржаној 10. септембра, размотрене су Основе за закључивање Протокола између Владе Републике Србије и Владе Руске Федерације о уношењу измена у Споразум између Савезне владе Савезне Републике Југославије и Владе Руске Федерације о сарадњи у изградњи гасовода на територији Савезне Републике Југославије од 11. априла 1996. године и текста Протокола између Владе Републике Србије и Владе Руске Федерације о уношењу измена у Споразум између Савезне владе Савезне Републике Југославије и Владе Руске Федерације о сарадњи у изградњи гасовода на територији Савезне Републике Југославије од 11. априла 1996. године, ради давања сагласности за привремену примену Споразума до ступања на снагу, коју је поднела Влада.


Основе за закључивање Протокола, члановима Одбора , образложио је државни секретар министарства рударства и енергетике Зоран Лакићевић.

Одбор је једногласно усвојио Основе за закључивање Протокола између Владе Републике Србије и Владе Руске Федерације о уношењу измена у Споразум између Савезне владе Савезне Републике Југославије и Владе Руске Федерације о сарадњи у изградњи гасовода на територији Савезне Републике Југославије од 11. априла 1996. године и текста Протокола између Владе Републике Србије и Владе Руске Федерације о уношењу измена у Споразум између Савезне владе Савезне Републике Југославије и Владе Руске Федерације о сарадњи у изградњи гасовода на територији Савезне Републике Југославије од 11. априла 1996. године, ради давања сагласности за привремену примену Споразума до ступања на снагу, коју је поднела Влада.

Седници је председавао председник Одбора Верољуб Арсић, а присуствовали су следећи чланови и заменици чланова: Зоран Томић, Јасмина Каранац, Јанко Лангура, Снежана Петровић, Наташа Љубишић, Снежана Пауновић, Мина Китановић, Ненад Крстић, Гојко Папалић, др Александpa Томић, Ана Белоица, Адријана Пуповац и Ивана Поповић.


Одбори везани за ову активност


Видео (1)

Петак, 10. септембар 2021. | 24. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику 10.09.2021.