16. септембар 2021. Председник Одбора за контролу служби безбедности мр Игор Бечић и министар унутрашњих послова Александар Вулин

16. септембар 2021. Председник Одбора за контролу служби безбедности мр Игор Бечић и министар унутрашњих послова Александар Вулин

Четвртак, 16. септембар 2021.

Састанак мр Игора Бечића, председника Одбора за контролу служби безбедности са Александром Вулином, министром унутрашњих послова

Председник Одбора за контролу служби безбедности Народне Скупштине Републике Србије мр Игор Бечић разговарао је данас са министром унутрашњих послова Александаром Вулином о стању безбедности у Републици Србији.


Министар Вулин је истакао да су све службе безбедности апсолутно посвећене очувању мира и стабилности.

„Одлучност председника Александра Вучића да Србија сама одлучује о себи и наш економски напредак захваљујући коме Србија јача, такође, доприносе да се наши грађани осећају сигурно и безбедно", поручио је министар Вулин.

Министар је додао да ће Србија на челу са Вучићем наставити да улаже у полицију и војску, не да би претила било коме, већ да би била способна и спремна да сачува своју стабилност и безбедност.

Председник Одбора за контролу служби безбедности мр гор Бечић похвалио је рад Министарства унутрашњих послова, које посебно у мандату министра Вулина има одличне и запажене резултате.

„Резултати Министарства унутрашњих послова су итекако видљиви и велики, због посвећеног рада министра Вулина, али и због безрезервне подршке председника Србија Александра Вучића у борби против свих видова криминала. Вратило се поверење грађана у српску полицију", истакао је Бечић.

Додао је да је сарадња између Министарства унутрашњих послова и Одбора за контролу служби безбедности Скупштине Србије на изузетно високом нивоу и да сви чланови Одбора високо цене рад Министарства унутрашњих послова и министра Вулина.

Мр Игор Бечић је испред Одбора за контролу служби безбедности министру Вулину уручио плакету за изузетан допринос и јачање капацитета сектора безбедности и парламентарне контроле служби безбедности.Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4