Субота, 1. јануар 2022.

Обраћање председника Народне скупштине Ивице Дачића на свечаном отварању хуманитерне манифестације Улица отвореног срца

Председник Народне скупштине Ивица Дачић обратио се данас на свечаном отварању хуманитерне манифестације Улица отвореног срца.


Обраћање председника Народне скупштине достављамо вам у целости:

„Драга децо,
Драги родитељи,

Срећна вам Нова 2022. година и добродошли у Улицу отвореног срца. Ово је место где се сваке године 1. јануара дружимо са пријатељима и једни другима пожелимо да се у новој години испуне све жеље.

Ја желим да вам се испуни све што сте пожелели да вам се деси, као и да добијете све што сте замислили.

Дошао сам овде из Народне скупштине, ми смо тамо малопре поделили пакетиће деци која живе у хранитељским породицама и они су овде са нама. Желим да њих овде нарочито поздравим зато што смо се већ дружили и зато што су били добри да прошетају Улицом отвореног срца и да заједно са свима поделимо радост због доласка нове године.

А што се тиче нас одраслих, наше жеље можда нису тако маштовите као ваше, али и ми имамо право да нешто пожелимо да нам се деси у Новој години. Наша највећа жеља је да сва наша деца буду весела, да им ништа не фали и да могу да раде оно што највише воле.

Ми смо ту да испунимо ваше жеље, а ваше је само да маштате, да учите и да будете добри другари. То није мало и није лако, морате и ви да се потрудите да се ваше жеље остваре. Будите добри према својим друговима, помозите им ако треба и они ће да буду добри према вама.

Хвала вам што сте дошли, уживајте у Улици отвореног срца и чекамо вас овде за годину дана. А до тада будите вредни, добри и спремајте нове жеље.

Срећна вам Нова година!“Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2