Среда, 23. децембар 2009.

Четрдесет прва седница Одбора за правосуђе и управу

На седници одржаној 23. децембра Одбор за правосуђе и управу размотрио је амандмане на осам предлога закона који су уврштени у дневни ред Седме седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2009. години.На седници одржаној 23. децембра Одбор за правосуђе и управу размотрио је амандмане на осам предлога закона који су уврштени у дневни ред Седме седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2009. години. То су предлози закона о измени Закона о Безбедносно-информативној агенцији, o изменама и допунама Кривичног законика, изменама и допунама Закона о парничном поступку, о управним споровима, о изменама и допунама Закона о прекршајима, о изменама и допунама Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама, о допунама Закона о промету непокретности и Предлог закона о престанку важења Закона о организацији и пословању привредних јединица установа за извршење кривичних санкција.

Одбор је поднео један амандман на Предлог закона о измени Закона о Безбедносно-информативној агенцији којим се утврђује да закон ступа на снагу наредног дана од дана објављивања и да се примењује од 1. јануара 2010. године.

Одбор је одлучио да предложи Народној скупштини да прихвати амандмане које су на предлоге закона поднели народни посланици.

Одбор је поднео своја два амандмана на Предлог закона о изменама и допунама Закона о парничном поступку и два амандмана на Предлог закона о управним споровима. По један амандман Одбор је поднео на Предлог закона о изменама и допунама Закона о прекршајима и на Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама.

Седници је председавао председник Одбора Бошко Ристић.


Одбори везани за ову активностПретходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
четвртак, 18. август
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја