Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

 • Понедељак, 8. мај 2023.

  Десета седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво, започео је 3. маја 2023. године седницу, на којој су размотрене Информација о раду Министарства спорта за период јануар – март 2023. године, Информација о раду Министарства науке, технолошког развоја и иновација за период јануар – март 2023. године и Извештај Министарства просвете у вези са случајем етикетирања доцената и професора Факултета политичких наука Универзитета у Београду.

 • Уторак, 21. март 2023.

  Девета седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници, одржаној 21. марта 2023. године, чланови Одбора за образовање, науку, технолошки развоја и информатичко друштво разматрали су Предлог закона о потврђивању Споразума о признавању квалификација у високом образовању на Западном Балкану и Предлог закона о потврђивању Споразума о признавању професионалних квалификација за докторе медицине, докторе стоматологије и архитекте у контексту Централно-европског Споразума о слободној трговини, са Анексом I, Анексом II и Анексом III, које је поднела Влада Републике Србије.

 • Четвртак, 23. фебруар 2023.

  Осма седницa Oдбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници Oдбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво, одржаној 23. фебруара 2023. године, чланови Одбора разматрали су Информацију о раду Министарства просвете за период октобар – децембар 2022. године, Информацију о раду Министарства науке, технолошког развоја и иновација за период октобар – децембар 2022. године и Информацију о раду Министарства спорта за период октобар – децембар 2022. године.

 • Субота, 4. фебруар 2023.

  Седма седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво, одржао је 4. фебруара 2023. године седницу, на којој су размотрени Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Европске уније о учешћу Републике Србије у програму Еразмус+ - програму Европске уније за образовање, обуке, младе и спорт и Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Европске уније о учешћу Републике Србије у програму Европске уније Хоризонт Европа – оквирном програму за истраживање и иновације, које је поднела Влада.

 • Понедељак, 26. децембар 2022.

  Шеста седницa Oдбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници Oдбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво, одржаној 26. децембра, чланови Одбора разматрали су једину тачку дневног реда:

 • Недеља, 4. децембар 2022.

  Пета седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници Одбора, одржаној 4. децембра 2022. године, чланови Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво разматрали су Предлог закона о буџету Републике Србије за 2023. годину, Раздео 26 - Министарство просвете, који је поднела Влада, у начелу.

 • Петак, 25. новембар 2022.

  Четврта седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници од 25. новембра 2022. године, Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво размотрио је Информацију о раду Министарства просвете, науке и технолошког развоја за период јул – септембар 2022. године.

 • Уторак, 4. октобар 2022.

  Трећа седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници, одржаној 4. октобра, чланови Одбора за образовање, науку, технолошки развоја и информатичко друштво, разматрали су информације о раду Министарства просвете, науке и технолошког развоја, за период од јануара до марта 2022. године, као и за период април – јун 2022. године.

 • Уторак, 27. септембар 2022.

  Друга седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво одржао је седницу 27. септембра 2022. године, на којој је размотрен позив за учешће на Регионалној радионици „Делотворно јавно-приватно партнерство у стручном образовању за задовољење потреба везаних за вештине“, која се одржава у Бечу, Аустрија, 10. и 11. октобра 2022. године.

 • Понедељак, 12. септембар 2022.

  Прва седницa Oдбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  Oдбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво одржао је Прву седницу, 12. септембра 2022. године. Седницу је, на основу члана 25. Пословника Народне скупштине, сазвао председник Народне скупштине др Владимир Орлић.

Будите у току