Сазив од 27. јануара 2004.

 • Уторак, 21. новембар 2006.

  Разговор са регионалним директором Светске банке за југоисточну Европу и централну Азију

  Потпредседник Народне скупштине Републике Србије Раде Обрадовић разговарао је 21. новембра са регионалним директором Светске банке за југоисточну Европу и централну Азију Орсалијом Каланцопулос о спровођењу економских и политичких реформи у Србији.

 • Уторак, 21. новембар 2006.

  Чланови одбора за правосуђе и управу разговарали са известиоцем Парламентарне скупштине Савета Европе

  Делегација Одбора за правосуђе и управу Народне скупштине Републике Србије, коју је предводио члан Одбора Горан Раковац, разговарала је 21. новембра у Дому Народне скупштине са Тонијем Лојдом, известиоцем Парламентарне скупштине Савета Европе за сарадњу земаља бивше Југославије са Међународним трибуналом за ратне злочине у Хагу.

 • Понедељак, 20. новембар 2006.

  Први интерпарламентарни састанак Европског парламента и Народне скупштине

  Делегација Народне скупштине Републике Србије отпутовала је данас у Брисел где ће се 21. и 22. новембра састати са делегацијом Европског парламента за односе са земљама југоисточне Европе.

 • Среда, 15. новембар 2006.

  Разговор делегација Фламанског парламента и Народне скупштине

  Делегација Одбора за спољну политику, европске послове и туризам Фламанског парламента разговарала је 15. новембра у Дому Народне скупштине са проширеном делегацијом Одбора за иностране послове, у чијем саставу су били и чланови Одбора за развој и економске односе са иностранством и Одбора за трговину и туризам.

 • Уторак, 14. новембар 2006.

  Разговор Парламентарних делегација Немачке и Србије

  Делегација Парламентарне групе пријатељства за Југоисточну Европу немачког Бундестага, на челу са шефом делегације Детлефом Џембрицким, разговарала је 14. новембра у Дому Народне скупштине са делегацијом Одбора за иностране послове и Одбора за европске интеграције, коју је предводила председница Одбора за иностране послове Гордана Чомић.

 • Понедељак, 13. новембар 2006.

  Разговор о кршењу права запослених као облику насиља у друштву

  Одбор за иностране послове, у сарадњи са радном групом за равноправност полова Пакта за стабилност за Југоисточну Европу, организовао је у Дому Народне скупштине састанак на коме је разговарано о кршењу права запослених као облику насиља у друштву.

 • Петак, 10. новембар 2006.

  Председник Марковић честитао избор председнику Скупштине Републике Српске

  Председник Народне скупштине Републике СрбијеПредраг Марковић упутио је честитку Игору Радојичићу за избор на место председника Народне скупштине Републике Српске наводећи исти текст којим му је избор честитао и 1. марта 2006. године, због чега је у писму пре честитке истакао: «Ретко је задовољство да са чела највише државне институције, каква је Народна скупштина Републике Србије, у тако важној години каква је 2006. за цео регион,и после осам месеции свега што се током њих догодило, истом човеку, за избор на исту функцију, можете упутити искрену честитку истим речима које су сачувале исто значење.

 • Петак, 10. новембар 2006.

  Европска комисија позитивно оценила рад Народне скупштине

  Председник Народне скупштине Републике Србије Предраг Марковић учестововао је данас у раду пленарног састанака «Унапређеног сталног дијалога» Србије са Европском унијом.

 • Четвртак, 9. новембар 2006.

  Друга посебна седница Народне скупштине Републике Србије у 2006. години

  Председник Народне скупштине Републике Србије Предраг Марковић сазвао је Другу посебну седницу Народне скупштине Републике Србије у 2006. години за среду, 8. новембар, са почетком у 12 часова.

 • Четвртак, 9. новембар 2006.

  8. седница Одбора за уставна питања

  Одбор за уставна питања је, на седници одржаној 9. новембра, разматрао Предлог уставног закона за спровођење Устава Републике Србије, који је поднела Влада.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
недеља, 3. јул
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току