Одбор за развој и економске односе са иностранством

 • Среда, 2. март 2011.

  Седма седница Одбора за развој и економске односе са иностранством

  На седници Одбора за развој и економске односе са иностранством, која је одржана 2. марта, разматран је Предлог закона о потврђивању Меморандума између Савета министара Републике Албаније и Савјета министара Босне и Херцеговине, Владе Републике Македоније, Владе Републике Србије, Владе Републике Словеније, Владе Републике Хрватске и Владе Црне Горе о регулисању дуга Републике Албаније по обрачунима везаним за робни промет између Републике Албаније и бивше Социјалистичке Федеративне Републике Југославије.

 • Уторак, 12. октобар 2010.

  Шеста седница Одбора за развој и економске односе са иностранством

  На седници од 12. октобра, чланови Одбора за развој и економске односе са иностранством размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о Фонду за развој Републике Србије, Предлог закона о изменама и допунама Закона о Агенцији за осигурање и финансирање извоза Републике Србије, Предлог закона о потврђивању Протокола између Владе Републике Србије и Владе Чешке Републике уз Споразум о економској сарадњи између Савета министара Србије и Црне Горе и Владе Чешке Републике, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Арапске Републике Египат о економској, техничкој и научној сарадњи, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Чешке Републике о изменама и допунама Споразума између Савезне Владе Савезне Републике Југославије и Владе Чешке Републике о узајамном подстицању и заштити улагања и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Малте о узајамном подстицању и заштити улагања.

 • Четвртак, 13. мај 2010.

  Пета седница Одбора за развој и економске односе са иностранством

  На седници од 13. маја, чланови Одбора за развој и економске односе са иностранством разматрали су Предлог закона о потврђивању Споразума о слободној трговини између Републике Србије и држава ЕФТА, који је поднела Влада Републике Србије.

 • Понедељак, 15. март 2010.

  Четврта седница Одбора за развој и економске односе са иностранством

  На седници одржаној 15. марта, чланови Одбора за развој и економске односе са иностранством разматрали су Предлог царинског закона у појединостима.

 • Четвртак, 11. јун 2009.

  Трећа седница Одбора за развој и економске односе са иностранством

  На седници одржаној 11. јуна, Одбор за развој и економске односе са иностранством поднео је, у складу са чланом 142. став 5. Пословника Народне скупштине, амандман на члан 24. Предлога закона о регионалном развоју.

 • Уторак, 10. фебруар 2009.

  Друга седница Одбора за развој и економске односе са иностранством

  Одбор за развој и економске односе са иностранством је на седници одржаној 10. фебруара разматрао предлоге закона о спољнотрговинском пословању, о престанку важења Закона о фонду за осигурање и финансирање спољнотрговинских послова, о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Румуније о економској, научној и техничкој сарадњи, као и Предлог закона о потврђивању Споразума између Краљевине Белгије и Републике Албаније, Босне и Херцеговине, Републике Хрватске, бивше југословенске Републике Македоније, Републике Молдавије, Црне Горе, Републике Србије и Мисије привремене управе УН на Косову у име Косова у складу са Резолуцијом Савета безбедности УН 1244 о привилегијама и имунитетима Секретаријата Споразума о слободној трговини у централној Европи.

 • Среда, 16. јул 2008.

  Прва седница Одбора за развој и економске односе са иностранством

  Одбор за развој и економске односе са иностранством одржао је, 16. јула, Прву седницу, коју је према Пословнику о раду, сазвала председница Народне скупштине проф. др Славица Ђукић-Дејановић.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Будите у току