Одбор за правосуђе и управу

 • Понедељак, 4. мај 2009.

  Двадесет осма седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је на Двадесетосмој седници одржаној 4. маја размотрио Закључак Одбора за приватизацију Народне скупштине Републике Србије којим препоручује Одбору за правосуђе и управу да, у оквиру своје надлежности, размотри проблем групе грађана који воде судски спор са ДП “Борели” из Београда за остваривање права својине на локалима купљеним од предузећа “Борово” из Вуковара.

 • Уторак, 28. април 2009.

  Двадесет седма седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је на Двадесетседмој седници одржаној 28. априла размотрио Предлог закона о изменама и допунама Закона о судским таксама, у појединостима.

 • Четвртак, 23. април 2009.

  Двадесет шеста седница Одбора за правосуђе и управу

  Двадесетшеста седница Одбора за правосуђе и управуОдбор за правосууђе и управу је на Двадесетшестој седници одржаној 23. априла размотрио Предлог закона о изменама и допунама Закона о судским таксама, који је поднела Влада.

 • Четвртак, 23. април 2009.

  Двадесет пета седница Одбора за правосуђе и управу

  На захтев седам народних посланика, председник Одбора за правосуђе и управу Бошко Ристић заказао је за 23. април седницу Одбора са једном тачком дневног реда: Информација о стању правосудног система Републике Србије на Косову и Метохији.

 • Среда, 15. април 2009.

  Двадесет четврта седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је, на седници одржаној 15. априла, размотрио Предлог закона о изгледу и употреби грба, заставе и химне Републике Србије, у појединостима Одбор је размотрио амандмане које су на Предлог закона поднели народни посланици и одлучио да предложи Народној скупштини да одбије све амандмане које су народни посланици поднели на Предлог овог закона.

 • Понедељак, 30. март 2009.

  Двадесет трећа седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је, на седници одржаној 30. марта, размотрио Предлог закона о изгледу и употреби грба, заставе и химне Републике Србије, који је поднела Влада, у начелу.

 • Четвртак, 26. март 2009.

  Двадесет друга седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је на седници, одржаној 26. марта размотрио Предлог кандидата за избор чланова првог састава Високог савета судства и Предлог кандидата за избор чланова првог састава Државног већа тужилаца.

 • Понедељак, 23. март 2009.

  Двадесет прва седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је, на седници одржаној 23. марта, размотрио Предлог закона о забрани дискриминације у појединостима, који је поднела Влада.

 • Четвртак, 19. март 2009.

  Наставак седамнаесте седнице Одбора за правосуђе и управу

  У наставку седнице, започете 5. марта, чланови Одбора за правосуђе и управу размотрили су Закључак Одбора за приватизацију којим се препоручује Одбору за правосуђе и управу да размотри поступање судова у стечајном поступку над Компанијом РК “Београд”.

 • Среда, 18. март 2009.

  Двадесета седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је, на седници одржаној 18. марта, разматрао у начелу Предлог закона о забрани дискриминације, који је поднела Влада Републике Србије.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
среда, 10. август
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току