Одбор за правосуђе и управу

 • Петак, 20. новембар 2009.

  Тридесет осма седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је, на седници одржаној 20. новембра, размотрио два амандмана на Предлог закона о одређивању максималног броја запослених у локалној администрацији.

 • Среда, 18. новембар 2009.

  Тридесет седма седница Одбора за правосуђе и управу

  На седници одржаној 18. новембра, Одбор за правосуђе и управу размотрио је амандмане на Предлог закона о изменама и допунама Закона о државним службеницима, Предлог закона о одређивању максималног броја запослених у републичкој администрацији и на Предлог закона о Јединственом бирачком списку.

 • Понедељак, 16. новембар 2009.

  Тридесет шеста седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је, на седници одржаној 16. новембра, размотрио осам предлога закона, у појединостима, које је поднела Влада и који су уврштени у дневни ред Друге седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2009. години.

 • Уторак, 6. октобар 2009.

  Тридесет пета седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је, на седници одржаној 6. октобра, размотрио Предлог закона о одликовањима Републике Србије, који је поднела Влада и одлучио да предложи Народној скупштини да га прихвати у начелу.

 • Петак, 31. јул 2009.

  Тридесет четврта седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је, на седници одржаној 31. јула, размотрио Правилник о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у стручној служби Агенције за борбу против корупције, ради давања сагласности.

 • Четвртак, 23. јул 2009.

  Тридесет трећа седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је, на седници одржаној 23. јула, размотрио амандмане поднете на предлоге закона о сарадњи са Међународним кривичним судом, о изменама и допунама Закона о извршењу кривичних санкција, изменама и допунама Закона о организацији и надлежности државних органа у сузбијању организованог криминала, о извршењу казне затвора за кривична дела организованог криминала, као и предлоге закона о изменама и допунама Законика о кривичном поступку и Кривичног законика.

 • Четвртак, 16. јул 2009.

  Тридесет друга седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је, на седници одржаној 16. јула, размотрио шест предлога закона из области правосуђа, који су утврђени у дневном реду Једанаестог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2009. години.

 • Уторак, 9. јун 2009.

  Тридесет прва седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је, на седници одржаној 9. јуна, размотрио предлоге закона о удружењима, о комуналној полицији и о електронском документу, које је поднела Влада, у начелу.

 • Уторак, 26. мај 2009.

  Тридесета седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је, на седници одржаној 26. маја, размотрио Предлог закона о забрани манифестација неонацистичких или фашистичких организација и удружења и забране употребе неонацистичких или фашистичких симбола и обележја, који су поднели: Ненад Чанак, Бојан Костреш, Радован Радовановић, Александра Јерков и Олена Папуга, у у појединостима.

 • Среда, 13. мај 2009.

  Двадесет девета седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је, на седници одржаној 13. маја, размотрио Предлог закона о забрани манифестација неонацистичких или фашистичких организација и удружења и забране употребе неонацистичких или фашистичких симбола и обележја, који су поднели: Ненад Чанак, Бојан Костреш, Радован Радовановић, Александра Јерков и Олена Папуга, у начелу.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
петак, 2. децембар

Цео календар догађаја

Будите у току