Одбор за односе са Србима изван Србије

 • Четвртак, 31. март 2011.

  Деветнаеста седница Одбора за односе са Србима изван Србије

  Одбор за односе са Србима изван Србије одржао је 31. марта 2011. године Деветнаесту седницу. Седници је председавао председник Одбора Бранимир Ђокић.

 • Уторак, 8. март 2011.

  Осамнаеста седница Одбора за односе са Србима изван Србије

  Одбор за односе са Србима изван Србије започео је 2. марта 2011. године Осамнаесту седницу. Седници је председавао председник Одбора Бранимир Ђокић, а седници су присуствовали државни секретари Министарства за дијаспору Миодраг Јакшић, директор Одељења за визну политику, миграције и дијаспору у Министарству спољних послова Владислав Благојевић и делегат Скупштине дијаспоре и повереник за Француску Милисав Алексић.

 • Понедељак, 27. децембар 2010.

  Седамнаеста седница Одбора за односе са Србима изван Србије

  Одбор за односе са Србима изван Србије одржао је 27. децембра 2010. године Седамнаесту седницу. Седници је председавао председник Одбора Бранимир Ђокић, а седници је присуствовао и државни секретар у Министарству за дијаспору Миодраг Јакшић.

 • Четвртак, 9. децембар 2010.

  Шеснаеста седница Одбора за односе са Србима изван Србије

  Одбор за односе са Србима изван Србије одржао је 9. децембра 2010. године Шеснаесту седницу. Седници је председавао председник Одбора Бранимир Ђокић, а седници су присуствовали државни секретар Министарства за дијаспору Миодраг Јакшић и помоћник министра Вукман Кривокућа са сарадницима.

 • Четвртак, 28. октобар 2010.

  Друга седница Радне групе за израду Предлога закона о Матици исељеника Србије

  На седници од 28.октобра чланови Радне групе за израду Предлога закона о Матици исељеника Србије разматрали су радну верзију текста закона о Матици исељеника.

 • Петак, 16. јул 2010.

  Петнаеста седница Одбора за односе са Србима изван Србије

  Одбор за односе са Србима изван Србије одржао је 15. јула 2010. године Петнаесту седницу. Седници је председавао председник Одбора Бранимир Ђокић, а седници су присуствовали државни секретари Министарства за дијаспору Миодраг Јакшић и Предраг Тојић и шеф кабинета Лидија Димитријевић, као и чланови делегације Српске заједнице у Македонији.

 • Понедељак, 7. јун 2010.

  Прва седница Радне групе за израду нацрта закона о Матици исељеника Србије

  Прва седницa Радне групе за израду текста нацрта закона о Матици исељеника Србије одржана је 7. јуна. Радну групу чине народни посланици др Јанко Веселиновић, председник Радне групе, Милорад Буха и Александар Чотрић, представник Министарства финансија Вера Радоичић Саватовић, самостални саветник у Сектору буџета, представник Министарства просвете Наташа Мујагић, руководилац Групе за нормативно правне послове у Сектору за развој образовања и међународну просветну сарадњу, представник Министарства културе Ђурђијана Јовановић, координатор за међународну сарадњу и Србе у иностранству у Сектору за савремено стваралаштво, културну индустрију и културне односе, представници Министарства дијаспоре Миодраг Јакшић, државни секретар, Даринка Ђуран, саветник у Сектору за статусна питања дијаспоре и Сандра Поповић самостални саветник у Сектору за културну, научну, просветну и спортску сарадњу, као и Радивоје Дабић, председник Матице исељеника Србије.

 • Среда, 19. мај 2010.

  Друга седница Подоодбора за статусна питања дијаспоре

  Друга седница Пододбора за статусна питања дијаспоре, одржана је 19. маја 2010. године. Седници је председавао председник Пододбора др Јанко Веселиновић.

 • Среда, 19. мај 2010.

  Друга седница Подоодбора за економска питања дијаспоре

  Друга седница Пододбора за економска питања дијаспоре, одржана је 19. маја 2010. године. Седници је председавао председник Пододбора Милорад Буха.

 • Уторак, 16. март 2010.

  Четрнаеста седница Одбора за односе са Србима изван Србије

  Чланови Одбора за односе са Србима изван Србије су, на седници одржаној 16. марта, разговарали са члановима делегације Српског Националног Савјета у Црној Гори, који су их информисали о положају српског народа у Црној Гори.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Будите у току