Одбори, пододбори, радне групе

 • Понедељак, 24. фебруар 2020.

  59. седницa Oдбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници, одржаној 24. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Протокола уз Конвенцију о уговору за међународни превоз робе друмом (CMR), који је поднела Влада.

 • Понедељак, 24. фебруар 2020.

  37. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници Одбора, одржаној 24. фебруара, размотрени су Предлог закона o потврђивању Споразума о безбедносној сарадњи између Владе Републике Србије и Владе Републике Турске и Предлог закона o потврђивању Споразума између Савета министара Босне и Херцеговине и влада осталих Страна Иницијативе за превенцију и спремност у случају катастрофа за регион Југоисточне Европе о договорима са земљом домаћином о Секретаријату Иницијативе за превенцију и спремност у случају катастрофа за регион Југоисточне Европе, које је поднела Влада.

 • Понедељак, 24. фебруар 2020.

  147. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора, одржаној 24. фабруара, размотрене су следеће тачке дневног реда:

 • Понедељак, 24. фебруар 2020.

  107. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници од 24.фебруара, размотрили у начелу Предлог закона о играма на срећу.

 • Понедељак, 24. фебруар 2020.

  95. седница Одбора за спољне послове

  Одбор за спољне послове је одржао 24. фебруара седницу на којој је размотрен Предлог закона о потврђивању Протокола о одређивању тромеђне граничне тачке између Републике Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине, који је поднела Влада.

 • Понедељак, 24. фебруар 2020.

  75. седница Одбора за европске интеграције

  Одбор за европске интеграције одржао је седницу 24. фебруара, на којој је размотрен Предлог закона о играма на срећу, који је поднела Влада.

 • Понедељак, 24. фебруар 2020.

  64. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику одржао је седницу 24. фебруара на којој су размотрени предлози закона из надлежности Одбора који су на дневном реду Двадесет шестог ванредног заседања Народне скупштине у Једанаестом сазиву.

 • Понедељак, 24. фебруар 2020.

  44. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници од 24. фебруара, чланови Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва размотрили су у начелу Предлог закона о правима бораца, војних инвалида, цивилних инвалида рата и чланова њихових породица.

 • Петак, 21. фебруар 2020.

  36. седница Одбора за контролу служби безбедности

  Одбор за контролу служби безбедности на 36. седници одржаној 21. фебруара 2020. године разматрао је и једногласно усвојио Извештај Генералног инспектора служби Министарства одбране о извршеном ванредном надзору у Војнобезбедносној агенцији над законитошћу примене посебних поступака и мера за тајно прикупљање података.

 • Петак, 21. фебруар 2020.

  18. седница Одбора за дијаспору и Србе у региону

  Одбор за дијаспору и Србе у региону је, на седници одржаној 21. фебруара, разматрао Решавање питања несталих лица – предуслов помирења у региону.

 • Петак, 21. фебруар 2020.

  146. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 21. фебруара, размотрени су амандмани на Предлог закона о меморијалном центру „Старо сајмиште“, који је поднела Влада и на Предлог закона о изменама и допунама Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова, који је поднела народни посланик Катарина Ракић.

 • Петак, 21. фебруар 2020.

  40. седница Одбора за културу и информисање

  На седници Одбора, одржаној 21. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о Меморијалном центру „Старо сајмиште“, који је поднела Влада, у појединостима.

 • Петак, 21. фебруар 2020.

  58. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 21. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова, који је поднела народни посланик Катарина Ракић, у појединостима.

 • Четвртак, 20. фебруар 2020.

  13. седница Одбора за права детета

  На седници Одбора, одржаној 20. фебруара, чланови Одбора размотрили су Извештај о раду Савета за права детета Владе Републике Србије, који је поднело Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

 • Среда, 19. фебруар 2020.

  62. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  Финансирање енергетске транзиције у Републици Србији је тема која је размотрена на седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику и на Осмом састанку Парламентарног форума за енергетску политику Србије, који су одржани заједно 19. фебруара.

 • Среда, 19. фебруар 2020.

  74. седница Одбора за европске интеграције

  На седници, одржанoj 19. фебруара, чланови Одбора размотрили су Извештај о спровођењу Националног програма за усвајање правних тековина ЕУ (НПАА), за треће тромесечје 2019. године.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  57. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници Одбора, одржаној 18. фебруара 2020. године, чланови Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова, који је поднела народна посланица Катарина Ракић.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  145. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници одржаној, 18. фебруара, чланови Одбора размотрили су предложене законе дневног реда Двадесет петог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  39. седница Одбора за културу и информисање

  Одбор за културу и информисање је, на седници одржаној 18. фебруара, размотрио Предлог закона о Меморијалном центру „Старо сајмиште“, који је поднела Влада, у начелу.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  106. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници од 18. фебруара, размотрили Предлог закона о потврђивању Споразума о зајму (Пројекат акцелерације иновација и подстицања раста предузетништва у Републици Србији) између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој и Предлог закона o потврђивању Споразума о зајму (Зајам за уговарање страног пројекта о изградњи) за Пројекат изградње топловода Обреновац – Нови Београд, између кинеске Еxport – Import банке, као зајмодавца и Републике Србије, коју заступа Влада Републике Србије поступајући преко Министарства финансија, као зајмопримца.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
четвртак, 9. април
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току