Одбор за заштиту животне средине

 • Среда, 10. јануар 2018.

  Осма седница Одбора за заштиту животне средине

  На седници Одбора за заштиту животне средине, одржаној 10. јануара, размотрена је Информација о раду Министарства заштите животне средине за период август–октобар 2017. године.

 • Петак, 3. новембар 2017.

  Седма седница Одбора за заштиту животне средине

  На седници, одржаној 3. новембра, чланови Одбора изабрали су председника Одбора за заштиту животне средине. Већином гласова за председницу Одбора изабрана је народна посланица Ивана Стојиљковић.

 • Понедељак, 17. јул 2017.

  Шеста седница Одбора за заштиту животне средине

  На седници за заштиту животне средине, одржаној 17. јула, чланови Одбора разговарали су са представницима Министарства за заштиту животне средине.

 • Четвртак, 23. март 2017.

  Пета седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине одржао је заједничку седницу, 23. марта, у Новом Саду, са Одбором Скупштине АП Војводина за урбанизам, просторно планирање и заштиту животне средине, а дневни ред седнице односио се на активности два одбора у вези са отварањем Поглавља 27 у преговорима за приступање Републике Србије Европској унији.

 • Уторак, 28. фебруар 2017.

  Четврта седница Одбора за заштиту животне средине

  На седници Одбора за заштиту животне средине, одржанoj 28. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Конвенције о Европском шумарском институту и Предлог закона о потврђивању Доха Амандмана на Кјото протокол уз Оквирну конвенцију Уједињених нација о промени климе, које је поднела Влада.

 • Понедељак, 23. јануар 2017.

  Трећа седница Одбора за заштиту животне средине

  На седници Одбора за заштиту животне средине, одржане 23. јануара, чланови Одбора размотрили су Информацију о раду Министарства пољопривреде и заштите животне средине за период август-октобар 2016. године.

 • Четвртак, 20. октобар 2016.

  Друга седница Одбора за заштиту животне средине

  На седници, одржаној 20. октобра, чланови Одбора размотрили су Предлог за организовање јавног слушања на тему: Системска решења у животној средини - Србија 2017-2027 – дефинисање проблема.

 • Четвртак, 7. јул 2016.

  Прва седница Одбора за заштиту животне средине

  Прву седницу Одбора за заштиту животне средине, која је одржана 7. јула 2016. године, на основу члана 25. став 1, Пословника Народне скупштине, сазвао је председник Народне скупштине.

Будите у току