Радна тела

 • Четвртак, 10. децембар 2020.

  12. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 10. децембра 2020. године, чланови Одбора обавили су разговор са кандидатима за избор председника и једног члана Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки.

 • Четвртак, 10. децембар 2020.

  12. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 10. децембра 2020. године, чланови Одбора дали су позитивно мишљење на захтев народног посланика Томислава Јанковића за обављање друге јавне функције.

 • Среда, 9. децембар 2020.

  Друга седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници Одбора, одржаној 9. децембра, разматрано је формирање Пододбора за омладину и спорт, који је предложио члан Одбора Горан Спасојевић и образовање Пододбора за информатичко друштво и дигитализацију који је предложила Марина Рагуш.

 • Среда, 9. децембар 2020.

  11. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници, одржаној 9. децембра 2020. године, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о буџету Републике Србије за 2021. годину са Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2021. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за здравствено осигурање за 2021. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2021. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Националне службе за запошљавање за 2021. годину, који је поднела Влада, у појединостима.

 • Среда, 9. децембар 2020.

  Десета седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора, одржаној 9. децембра 2020. године, размотрен је Предлога одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2020. годину, који је поднела Влада. Одбор је оценио да је Предлог одлуке у складу са Уставом и правним системом Републике Србије.

 • Уторак, 8. децембар 2020.

  Шеста седницa Oдбора за спољне послове

  На седници Одбора за спољне послове, одржаној 8. децембра, чланови Одбора размотрили су основе за закључивање Споразума између Владе Републике Србије и Уједињених нација о Канцеларији резидентног координатора Уједињених нација у Републици Србији и текста Споразума између Владе Републике Србије и Уједињених нација о Канцеларији резидентног координатора Уједињених нација у Републици Србији, ради давања сагласности за привремену примену Споразума до његовог ступања на снагу.

 • Уторак, 8. децембар 2020.

  Десета седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава одржали су 8. децембра 2020. године, Десету седницу.

 • Уторак, 8. децембар 2020.

  Друга седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације одржаној 8. децембра 2020. године, чланови Одбора једногласно су изабрали за заменика председника Одбора Милутина Мркоњића.

 • Понедељак, 7. децембар 2020.

  Девета седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава одржаној 7. децембра 2020. године, чланови Одбора размотрили су, у начелу, више предлога закона који су уврштени на дневни реда Шесте седнице Другог радовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2020. години.

 • Понедељак, 7. децембар 2020.

  Девета седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници, одржане 7. децембра, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о буџету Републике Србије за 2021. годину, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2021. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за здравствено осигурање за 2021. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2021. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Националне службе за запошљавање за 2021. годину, који је поднела Влада (број 400-1861/20 од 20. новембра 2020. године), у начелу и оценио да је Предлог закона у складу са Уставом и правним системом Републике Србије.

 • Четвртак, 3. децембар 2020.

  Осма седницa Oдбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржао је 3. децембра седницу ван седишта Народне скупштине, у хотелу Метропол у Београду, на којој је представљен Извештај о ревизији консолидованих финансијских извештаја завршног рачуна буџета Града Ниша за 2019. годину.

 • Четвртак, 3. децембар 2020.

  Трећа седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

  На седници Одбора, одржаној 3. децембра, представљен је „Нацрт извештаја о постзаконодавном надзору Закона о спречавању дискриминације особа са инвалидитетом и Закона о запошљавању и професионалној рехабилитацији особа са инвалидитетомˮ који је припремљен у оквиру регионалног програма Вестминстерске фондације за демократију.

 • Среда, 2. децембар 2020.

  Друга седница Одбора за контролу служби безбедности

  Одбор за контролу служби безбедности одржао је седницу 2. децембра 2020. године, на којој је размотрен и једногласно усвојен Предлог Одлуке о начину одржавања седнице Одбора за контролу служби безбедности на којој се разматрају тајни подаци.

 • Уторак, 1. децембар 2020.

  11. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 1. децембра 2020. године, чланови Одбора размотрили су Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини.

 • Уторак, 1. децембар 2020.

  Десета седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници, одржаној 1. децембра 2020. године, чланови Одбора размотрили су оставке које су на функцију народног посланика поднели Анамарија Вичек и Атила Јухас.

 • Понедељак, 30. новембар 2020.

  Друга седница Одбора за заштиту животне средине

  На седници, одржане 30. новембра 2020. године, чланови Одбора размотрили су Информацију о раду Министарства за заштиту животне средине за период август-октобар 2020. године.

 • Четвртак, 26. новембар 2020.

  Четврта седница Одбора за културу и информисање

  На седници, одржаној 26. новембра, чланови Одбора обавили су разговор са кандидатима за члана Савета Регулаторног тела за електронске медије које је предложио овлашћени предлагач надлежни одбор Народне скупштине, Оливером Зекић и Милошем Гајевићем.

 • Четвртак, 26. новембар 2020.

  Пета седница Одбора за спољне послове

  На седници, одржаној 26. новембра, чланови Одбора усвојили су иницијативу за посету, односно позив за учешће на Интерпарламентарном састанку одбора за спољне послове у организацији Одбора за спољне послове Европског парламента на тему “Западни Балкан: 25 година после Дејтонског споразума “, који ће се одржати виртуелно, 2. децембра 2020. године, a на којем је одлучено да ће учествовати проф. др Жарко Обрадовић и Весна Марковић.

 • Среда, 25. новембар 2020.

  Девета седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 25. новембра, чланови Одбора разтмотрили су Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини.

 • Уторак, 24. новембар 2020.

  Трећа седница Одбора за културу и информисање

  Чланови Одбора за културу и информисање су на седници, одржаној 24. новембра утврдили Листу кандидата за члана Савета Регулаторног тела за електронске медије коју је предложио надлежни Одбор Народне скупштине.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Будите у току