Радна тела

 • Среда, 11. децембар 2019.

  73. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници, одржаној 11. децембра, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању корупције, који је поднела Влада, у појединостима.

 • Среда, 11. децембар 2019.

  58. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  Чланови Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику су на седници од 11. децембра 2019. године размотрили, у појединостима, Предлог закона о допунама Закона о јавним предузећима.

 • Уторак, 10. децембар 2019.

  69. седница Одбора за европске интеграције

  Чланови Одбора за европске интеграције су, на седници одржаној 10. децембра, усвојили Иницијативу да се упути позив Одбору за европске интеграције Скупштине Црне Горе да посети Народну скупштину Републике Србије, од 22. до 24. децембра 2019. године.

 • Уторак, 10. децембар 2019.

  99. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници од 10. децембра, размотрили у начелу предлоге закона о завршним рачунима буџета од 2002. до 2018. године.

 • Уторак, 10. децембар 2019.

  87. седница Одбора за спољне послове

  На седници одржаној 10. децембра, чланови Одбора за спољне послове размотрили су и прихватили једну иницијативу за посете.

 • Четвртак, 5. децембар 2019.

  57. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику


  На седници одржаној 5. децембра, Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику размотрио је, у начелу, Предлог закона о допунама Закона о јавним предузећима, који је поднела Влада.

 • Четвртак, 5. децембар 2019.

  98. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници од 5. децембра размотрили, у начелу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о финансирању политичких активности.

 • Среда, 4. децембар 2019.

  72. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници oдржаној 4. децембра, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрали су, у начелу, Предлог закона о потврђивању Споразума о сарадњи између Републике Србије и Евроџаст-а, Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању корупције и Предлог закона о изменама и допунама Закона о Агенцији за борбу против корупције.

 • Среда, 4. децембар 2019.

  134. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Чланови Одбора за уставна питања и законодавство су, на седници од 4. децембра, размотрили Предлог закона о потврђивању Споразума о сарадњи између Републике Србије и Евроџаст-а, Предлог закона о изменама и допунама Закона о финансирању политичких активности, Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању корупције, Предлог закона о изменама и допунама Закона о Агенцији за борбу против корупције и Предлог закона о допунама Закона о јавним предузећима.

 • Среда, 4. децембар 2019.

  71. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници одржаној 4. децембра, размотрили у појединостима Предлог закона о изменама Закона о платама запослених у јавним агенцијама и другим организацијама које је основала Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе, Предлог закона о изменама Закона о систему плата запослених у јавном сектору, Предлог закона о изменама Закона о платама службеника и намештеника у органима аутономне покрајине и јединице локалне самоуправе и Предлога закона о изменама Закона о запосленима у јавним службама, које је поднела Влада.

 • Среда, 4. децембар 2019.

  42. седницa Oдбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници одржаној 4. децембра, чланови Одбора размотрили су, у појединостима, Предлог закона о агенцијском запошљавању, који је поднела Влада.

 • Уторак, 3. децембар 2019.

  96. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници од 3. децембра обавили разговор са кандидатима за избор председника и четири члана Савета Комисије за контролу државне помоћи.

 • Уторак, 3. децембар 2019.

  54. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници од 3. децембра, одржана је презентација радног текста Брошуре о одрживој урбаној мобилности, коју су члановима Одбора представили Владимир Ђорић, професор Саобраћајног факултета у Београду и Клара Даниловић из Сталне конференције градова и општина.

 • Уторак, 3. децембар 2019.

  41. седницa Oдбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници одржаној 3. децембра, чланови Одбора размотрили су, у појединостима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о пензијском и инвалидском осигурању.

 • Уторак, 3. децембар 2019.

  31. седница Одбора за културу и информисање

  На седници Одбора за културу и информисање, одржаној 3. децембра, размотрен је у појединостима Предлог закона о измени Закона о привременом уређивању начина наплате таксе за јавни медијски сервис, који је поднела Влада.

 • Понедељак, 2. децембар 2019.

  25. седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

  Чланови Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова заједно са Одбором рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва одржали су седницу на тему Приступачна будућност – обележавање Међународног дана особа са инвалидитетом, одржане 2. децембра.

 • Понедељак, 2. децембар 2019.

  40. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  Чланови Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва заједно са Одбором за људска и мањинска права и равноправност полова одржали су седницу на тему Приступачна будућност – обележавање Међународног дана особа са инвалидитетом, а која је одржана 2. децембра.

 • Понедељак, 2. децембар 2019.

  97. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници од 2. децембра размотрили у појединостима више предлога закона из дневног реда Седме седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2019. години.

 • Понедељак, 2. децембар 2019.

  32. седница Одбора за контролу служби безбедности

  Одбор за контролу служби безбедности, на седници затвореној за јавност, одржаној 2. децембра 2019. године, изразио је посебну забринутост због начина опхођења према функцији председника Републике и позвао државне органе да реагују. Чланови Одбора оштро су осудили притиске на председника Србије Александра Вучића и друге функционере Владе Републике Србије, наглашавајући да је крајње време да се стане на пут говору мржње и цртању мета на чело најодговорнијих функционера у држави.

 • Понедељак, 2. децембар 2019.

  133. седница Одбора уставна питања и законодавство

  На седници Одбора одржаној 2. децембра, чланови Одбора размотрили су, у појединостима, више предлога закона, који су уврштени на дневни ред Седме седнице Другог редовног заседања Народне скупштине

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Будите у току