Народна скупштина

19. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

Понедељак, 15. октобар 2018. |

Одбор за одбрану и унутрашње послове, на седници одржаној 15. октобра 2018. године, разматрао је тромесечне информације о раду Министарства одбране за последња два квартала претходне и прва два квартала текуће године.

 • Петак, 12. октобар 2018.

  57. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници од 12. октобра, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрили су обавештења заменика генералног секретара Народне скупштине о изрицању мере одржавања реда народним посланицима Зорану Живковићу и Ђорђу Вукадиновићу на седници Десетог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву у 2018. години и народним посланицама Марији Јањушевић и Мариники Тепић на Првој седници Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву у 2018. години.

 • Петак, 12. октобар 2018.

  31. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници, која је одржана 12. октобра, чланови Одбора размотрили су представке на предлог радне групе Одбора.

 • Четвртак, 11. октобар 2018.

  Председница Народне скупштине отворила конференцију поводом почетка пројекта и кампање Нисте сами

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је у Дому Народне скупштине конференцију поводом почетка пројекта и кампање „Нисте сами“, која има за циљ превазилажење предрасуда према младим особама са проблемима менталног здравља.

 • Четвртак, 11. октобар 2018.

  Делегација Одбора за спољне послове Народне скупштине напустила Међупарламентарну конференцију о заједничкој спољној и безбедносној и заједничкој безбедносној и одбрамбеној политици ЕУ

  Делегација Одбора за спољне послове Народне скупштине Републике Србије, на челу са председником Одбора проф. др Жарком Обрадовићем, напустила је данас, заједно са делегацијом Парламента Краљевине Шпаније, Међупарламентарну конференцију о заједничкој спољној и безбедносној и заједничкој безбедносној и одбрамбеној политици ЕУ, која се одржава у Бечу.

 • Четвртак, 11. октобар 2018. у 13:38 часова

  23. седница Одбора за контролу служби безбедности

  Одбор за контролу служби безбедности, на седници затвореној за јавност, одржаној 11. октобра 2018. године, разматрао је и усвојио Извештај о раду Генералног инспектора служби Министарства одбране.

 • Среда, 10. октобар 2018.

  18. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници Одбора, одржаној 10. октобра, разматрана је информација о раду Министарства унутрашњих послова за периоде октобар–децембар 2017. и јануар–март, односно април–јун 2018. године, као и извештај Министарства унутрашњих послова о стању безбедности у Републици Србији за периоде јануар–јун, односно јул–децембар 2017. и јануар–јун 2018. године.

 • Среда, 10. октобар 2018.

  Прва седница Радне групе за прaва националних мањина

  На Првој седници Радне групе за права националних мањина, одржаној 10. октобра, размотрена су питања везана за изборе за националне савете националних мањина и остваривање права народних посланика припадника националних мањина да се служе својим језиком у обраћању у Народној скупштини.

 • Среда, 10. октобар 2018.

  22. седница Одбора за контролу служби безбедности

  Одбор за контролу служби безбедности на 22. седници одржаној 10. октобра 2018. године разматрао је и усвојио Извештај о раду Безбедносно-информативне агенције и Извештај о стању безбедности Републике Србије за претходни период. Директор Агенције Братислав Гашић и припадници Агенције информисали су чланове Одбора о актуелном стању безбедности у Републици Србији.

 • Уторак, 9. октобар 2018.

  Гојковић на Конференцији председника парламената Евроазије

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић учествује на Трећем састанку председника парламената земаља Евроазије у Турској, а на скупу је истакла да је Србија снажно опредељена да настави да ради на свеобухватном унапређењу пријатељских односа и сарадње са земљама евроазијског региона.

 • Уторак, 9. октобар 2018.

  Гојковић на састанку са председницима парламената Ирана и Казахстана

  Председница Народне скупштине, која учествује на Трећем састанку председника парламената Евроазијских земаља, који се одржава 8-10. октобра у Турској, састала се данас са председником Исламске консултативне скупштине Исламске Републике Иран Алијем Лариџанијем.

 • Уторак, 9. октобар 2018.

  Гојковић са председником Државне думе Русије

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која учествује на 3. састанку председника парламената земаља Евроазије у Турској, састала се данас са председником Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације Вјечиславом Володином.

 • Уторак, 9. октобар 2018.

  Четврта седница Одбора за права детета

  На седници, одржаној 9. октобра, чланови Одбора информисали су се о иницијативи „Наше дете-наша одлука“ – Предлог за измену и допуну породичног закона.

 • Уторак, 9. октобар 2018.

  Делегација Парламента Гвинеје Бисао наставила посету Народној скупштини

  Делегација Парламента Гвинеје Бисао, током другог дана посете Народној скупштини, састала се са члановима Одбора за здравље и породицу и Одбора за права детета, као и са члановима Одбора за привреду регионални развој, трговину, туризам и енергетику и Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава.

 • Уторак, 9. октобар 2018.

  Посета високе делегације Скупштине народа Евроазије

  Народни посланици др Санда Рашковић Ивић и Бошко Обрадовић, састали су се у Дому Народе скупштине са представницима високе делегације Скупштине народа Евроазије.

 • Уторак, 9. октобар 2018.

  83. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници одржаној 9. октобра 2018. године, чланови Одбора за уставна питања и законодавство размотрили су амандмане на Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити животне средине.

 • Уторак, 9. октобар 2018.

  Делегација Народне скупштине на јесењем заседању ПССЕ

  Делегација Народне Скупштине Републике Србије, коју чине шеф делегације др Александра Томић и чланови и заменици делегације Биљана Пантић Пиља, Елвира Ковач, Александар Шешељ, Дубравка Филиповски и Стефана Миладиновић, учествује на јесењем заседању Парламентарне скупштине Савета Европе (ПССЕ) у Стразбуру.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Будите у току