Понедељак, 4. март 2013.

Сазвана Прва седница Првог редовног заседања Народне скупштине у 2013. години

Потпредседница Народне скупштине Весна Ковач сазвала је Прву седницу Првог редовног заседања Народне скупштине у 2013. години за четвртак, 7. март, са почетком у 10 часова.


За ову седницу предложен је следећи дневни ред: Предлог закона о ефикасном коришћењу енергије, који је поднела Влада, као и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Руске Федерације о испорукама природног гаса из Руске Федерације у Републику Србију, Предлог закона о посебним условима за упис права својине на објектима изграђеним без грађевинске дозволе, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Руске Федерације о одобрењу државног извозног кредита Влади Републике Србије, Предлог закона о потврђивању Уговора о гаранцији између Републике Србије и Кувајтског фонда за арапски економски развој (Пројекат железничка станица Београд Центар – Фаза I), Предлог закона о потврђивању Споразума о сарадњи између Владе Републике Србије и Владе Уједињених Арапских Емирата, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Уједињених Арапских Емирата о сарадњи у области одбране, Предлог закона о потврђивању Уговора између Владе Републике Србије и Владе Уједињених Арапских Емирата о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак, Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Уједињених Арапских Емирата о узајамном подстицању и заштити улагања, које је поднела Влада.
Потпредседница Народне скупштине предложила је да се на седници разматра и Предлог одлуке о измени Одлуке о избору чланова и заменика чланова одбора Народне скупштине Републике Србије, који је поднела Посланичка група Социјалдемократска партија Србије и Предлог одлуке о изменама Одлуке о утврђивању састава сталних делегација Народне скупштине Републике Србије у међународним парламентарним институцијама, који је поднела потпредседница Народне скупштине Весна Ковач.
Прва седница Првог редовног заседања Народне скупштине у 2013. години одржаће се у Дому Народне скупштине Републике Србије, Трг Николе Пашића 13.Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2