Петак, 29. септембар 2006.

Председник Марковић примио председника парламентарне групе за Сарадњу са Србијом у Народном Собрању Републике Бугарске

Председник Народне скупштине Предраг Марковић примио је данас у Дому Народне скупштине председника парламентарне групе за сарадњу са Србијом и председника парламентарне групе Коалиције за Бугарску у Народном Собрању Републике Бугарске Михаила Микова.Председник Народне скупштине Предраг Марковић примио је данас у Дому Народне скупштине председника парламентарне групе за сарадњу са Србијом и председника парламентарне групе Коалиције за Бугарску у Народном Собрању Републике Бугарске Михаила Микова.

Председник Марковић је упознао госта са досадашњим резултатима рада Народне скупштине и променама Пословника о раду које су у складу са европским стандардима и које омогућавају квалитетнији рад скупштинских одбора. Званичници су се сложили да је неопходно ојачати парламентарну сарадњу кроз рад парламентарних одбора и формирања групе пријатељства, посебно након одлуке Европске уније о ступању Бугарске у заједницу европских народа.

Председник Марковић је честитао госту потврду одлуке да ће Бугарска постати чланица Европске уније.

Састанку председника Народне скупштине и председника парламентарне групе за сарадњу са Србијом и председника парламентарне групе Коалиције за Бугарску у Народном Собрању Републике Бугарске присуствовао је и Њ.Е. Георги Димитров, амбасадор Републике Бугарске у Србији.Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
недеља, 5. јул
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја