Уторак, 8. децембар 2020.

Друга седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

На седници Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације одржаној 8. децембра 2020. године, чланови Одбора једногласно су изабрали за заменика председника Одбора Милутина Мркоњића.


У наставку седнице, Одбор је размотрио Основе за вођење преговора и закључивање Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске и текст Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске, ради давања сагласности за привремену примену Споразума до његовог ступања на снагу, који је поднела Влада.

Основе за вођење преговора и закључивање Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске и текст Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске образложио је представник Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Вељко Ковачевић.

Чланови Одбора су једногласно дали сагласност Влади Републике Србије за привремену примену Основе за вођење преговора и закључивање Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске и текста Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске, до његовог ступања на снагу.

Седници је председавала председница Одбора Катарина Ракић, а присуствовали су следећи чланови и заменици чланова Одбора: Дејан Кесар, Пекарски Горан, мр Славенко Унковић, Милан Урошевић, Никола Војиновић, Милосав Милојевић, Маја Грбић, Адријана Пуповац, Самир Тандир, Зоран Бојанић, Милутин Мркоњић и Ивана Николић.


Одбори везани за ову активност


Видео (1)

Уторак, 8. децембар 2020. | Друга седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације 08.12.2020.Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
среда, 14. април

Цео календар догађаја