Радна тела

  • Уторак, 17. децембар 2019.

    60. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    Чланови Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику су, на седници одржаној 17. децембра, размотрили у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о привредним друштвима, Предлог Закона о изменама и допуни Закона о Централној евиденцији стварних власника и Предлог Закона о изменама и допуни Закона о посредовању у промету и закупу непокретности, које је поднела Влада.

  • Понедељак, 16. децембар 2019.

    74. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу је, на седници од 16. децембра, донео oдлуку да предложи Народној скупштини да на дневни ред Девете седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2019. години стави Предлог одлуке о именовању чланова Надзорног одбора, по хитном поступку, у складу са чланом 168. став 3. Пословника Народне скупштине, како би Народна скупштина што пре донела Одлуку о именовању чланова Надзорног одбора, чиме би се створили услови за његов несметан рад у наредном периоду.

  • Петак, 13. децембар 2019.

    34. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 13. децембра, размотрен је следећи дневни ред:

  • Четвртак, 12. децембар 2019.

    70. седница Одбора за европске интеграције

    Чланови Одбора за европске интеграције су, на седници одржаној 12. децембра, размотрили Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању прања новца и финансирања тероризма и Предлог закона о изменама и допунама Закона о играма на срећу.

  • Четвртак, 12. децембар 2019.

    59. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора, одржаној 12. децембра, размотрени су и усвојени, у начелу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о привредним друштвима, Предлог Закона о изменама и допуни Закона о Централној евиденцији стварних власника и Предлог закона о изменама и допуни Закона о посредовању у промету и закупу непокретности, које је поднела Влада.

  • Среда, 11. децембар 2019.

    100. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници од 11. децембра, размотрили у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о финансирању политичких активности.

  • Среда, 11. децембар 2019.

    135. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 11. децембра, размотрени су амандмани на предлоге закона који су на дневном реду Осме седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2019. години.

  • Среда, 11. децембар 2019.

    73. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници, одржаној 11. децембра, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању корупције, који је поднела Влада, у појединостима.

  • Среда, 11. децембар 2019.

    58. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    Чланови Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику су на седници од 11. децембра 2019. године размотрили, у појединостима, Предлог закона о допунама Закона о јавним предузећима.

  • Уторак, 10. децембар 2019.

    69. седница Одбора за европске интеграције

    Чланови Одбора за европске интеграције су, на седници одржаној 10. децембра, усвојили Иницијативу да се упути позив Одбору за европске интеграције Скупштине Црне Горе да посети Народну скупштину Републике Србије, од 22. до 24. децембра 2019. године.

  • Уторак, 10. децембар 2019.

    99. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници од 10. децембра, размотрили у начелу предлоге закона о завршним рачунима буџета од 2002. до 2018. године.

  • Уторак, 10. децембар 2019.

    87. седница Одбора за спољне послове

    На седници одржаној 10. децембра, чланови Одбора за спољне послове размотрили су и прихватили једну иницијативу за посете.

  • Четвртак, 5. децембар 2019.

    57. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику


    На седници одржаној 5. децембра, Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику размотрио је, у начелу, Предлог закона о допунама Закона о јавним предузећима, који је поднела Влада.

  • Четвртак, 5. децембар 2019.

    98. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници од 5. децембра размотрили, у начелу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о финансирању политичких активности.

  • Среда, 4. децембар 2019.

    72. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници oдржаној 4. децембра, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрали су, у начелу, Предлог закона о потврђивању Споразума о сарадњи између Републике Србије и Евроџаст-а, Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању корупције и Предлог закона о изменама и допунама Закона о Агенцији за борбу против корупције.

  • Среда, 4. децембар 2019.

    134. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Чланови Одбора за уставна питања и законодавство су, на седници од 4. децембра, размотрили Предлог закона о потврђивању Споразума о сарадњи између Републике Србије и Евроџаст-а, Предлог закона о изменама и допунама Закона о финансирању политичких активности, Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању корупције, Предлог закона о изменама и допунама Закона о Агенцији за борбу против корупције и Предлог закона о допунама Закона о јавним предузећима.

  • Среда, 4. децембар 2019.

    71. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници одржаној 4. децембра, размотрили у појединостима Предлог закона о изменама Закона о платама запослених у јавним агенцијама и другим организацијама које је основала Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе, Предлог закона о изменама Закона о систему плата запослених у јавном сектору, Предлог закона о изменама Закона о платама службеника и намештеника у органима аутономне покрајине и јединице локалне самоуправе и Предлога закона о изменама Закона о запосленима у јавним службама, које је поднела Влада.

  • Среда, 4. децембар 2019.

    42. седницa Oдбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    На седници одржаној 4. децембра, чланови Одбора размотрили су, у појединостима, Предлог закона о агенцијском запошљавању, који је поднела Влада.

  • Уторак, 3. децембар 2019.

    96. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници од 3. децембра обавили разговор са кандидатима за избор председника и четири члана Савета Комисије за контролу државне помоћи.

  • Уторак, 3. децембар 2019.

    54. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници од 3. децембра, одржана је презентација радног текста Брошуре о одрживој урбаној мобилности, коју су члановима Одбора представили Владимир Ђорић, професор Саобраћајног факултета у Београду и Клара Даниловић из Сталне конференције градова и општина.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Будите у току