Председник

  • Среда, 18. април 2012.

    Председница са делегацијом претпосматрачке мисије ПС СЕ

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, која замењује председника Републике Србије, разговарала је са члановима претпосматрачке мисије Парламентарне скупштине Савета Европе, коју предводи Жан Шарл Гардето.

  • Уторак, 17. април 2012.

    „Београд Андрићевим корацима“

    Дом Народне скупштине Републике Србије представљен је као једна од 15 локација манифестације „Београд Андрићевим корацима“, у оквиру обележавања јубилеја везаних за живот и рад Иве Андрића, нашег књижевника и дипломате и јединог добитника Нобелове награде.

  • Четвртак, 12. април 2012.

    Председница са делегацијом Европског удружења судија и тужилаца за демократију и слободе (МЕДЕЛ)

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, која замењује председника Републике Србије, разговарала је са члановима делегације Европског удружења судија и тужилаца за демократију и слободе (МЕДЕЛ).

  • Четвртак, 12. април 2012.

    Васкршња честитка председнице

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, која замењује председника Републике Србије, поводом великог хришћанског празника, дана Христовог васкрсења, упутила је најискреније честитке Његовој Светости Патријарху српском Г.Иринеју, црквеним великодостојницима, свештенству Српске православне цркве, свим верницима и грађанима Србије који славе Васкрс.

  • Четвртак, 12. април 2012.

    Обележена годишњица пробоја Сремског фронта

    Председница Народне скупштине Републике Србије, проф.др Славица Ђукић Дејановић, која замењује председника Републике Србије присуствовала је обележавању 67 година од пробоја Сремског фронта. Пошто је положила венац на Спомен обележје у Адашевцима код Шида, председница Славица Ђукић Дејановић је поручила да је обавеза свих да се такав подвиг не заборави.

  • Четвртак, 12. април 2012.

    Председница разговарала са делегацијом посматрачке мисије ПС ОЕБС

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, која замењује председника Републике Србије, разговарала је са делегацијом Парламентарне скупштине ОЕБС, која је у Београду у припремној мисији за посматрање избора 6. маја.

  • Понедељак, 9. април 2012.

    Председница разговарала са председником парламента Швајцарске

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, која замењује председника Републике Србије, разговарала је са председником парламента Швајцарске Хансјоргом Валтером, који на њен позив борави у посети нашој земљи.

  • Петак, 6. април 2012.

    Председница честитала Пасху

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф. др Славица Ђукић Дејановић, која замењује председника Републике Србије, честитала је Пасху Главном рабину јеврејске заједнице у Србији Исаку Асијелу, председнику Савеза јеврејских општина у Србији Рубену Фуксу и свим припадницима јеврејске заједнице у нашој земљи.

  • Четвртак, 5. април 2012.

    Честитка председнице поводом Ускрса

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф. др Славица Ђукић Дејановић, која замењује председника Републике Србије, упутила је поводом великог хришћанског празника, дана Христовог васкрсења, у име народних посланика и у своје име, искрене честитке београдском надбискупу Станиславу Хочевару, црквеним великодостојницима, свештенству Надбискупије београдске, свим верницима и грађанима Србије који славе Ускрс.

  • Четвртак, 5. април 2012.

    Председница Народне скупштине расписала председничке изборе

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић потписала је Одлуку о расписивању избора за председника Републике, а затим се обратила грађанима Србије:

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току