Сазив од 16. априла 2014.

  • Петак, 29. мај 2015.

    Одржан састанак председника Економског кокуса и представника Привредне коморе Београда

    Председник Економског кокуса проф. др Владимир Маринковић састао се, у Дому Народне скупштине, са представницима Привредне коморе Београда, са којима је разговарао о могућностима подстицаја и развоја домаће производње.

  • Среда, 27. мај 2015.

    12. састанак Економског кокуса

    На састанку Економског кокуса, одржаном 27. маја, дискутовало се о платама и запошљавању у државној управи/јавном сектору и о предложеним правцима реформе.

  • Понедељак, 18. мај 2015.

    Чланови Економског кокуса посетили Крагујевац, Рачу и Тополу

    Чланови Економског кокуса Народне скупштине Републике Србије посетили су у суботу, 16.маја Крагујевац, Рачу и Тополу и састали се са представницима локалних самоуправа и предузетницима из Шумадије.

  • Субота, 18. април 2015.

    Економски кокус Народне скупштине у посети Аранђеловцу

    Потпредседник Народне скупштине Републике Србије проф. др Владимир Маринковић председавао је састанцима Економског кокуса која су одржани у Аранђеловцу.

  • Среда, 18. март 2015.

    11. састанак Економског кокуса Народне скупштине

    На састанку одржаном 18. марта, чланови Економског кокуса разматрали су предлоге амандмана које ће Економски кокус уложити на Предлог Закону о инспекцијском надзору.

  • Понедељак, 9. март 2015.

    Десети састанак Економског кокуса Народне скупштине

    На састанку одржаном 9. марта, чланови Економског кокуса дискутовали су о припремама амандмана на Предлог закона о инспекцијском надзору који је ушао у скупштинску процедуру 3. марта 2015. године.

  • Понедељак, 23. фебруар 2015.

    Девети састанак Економског кокуса

    Економски кокус одржао је 23. фебруара Девети састанак, на ком су чланови Кокуса разговарали са представницима привреде о тренутном стању у привреди и могућим активностима које Народна скупштина може да предузме у циљу побољшања пословног амбијента у Србији.

  • Четвртак, 12. фебруар 2015.

    Осми састанак Економског кокуса

    На осмом састанку Економског кокуса дискутовало се о доношењу закона о социјалном предузетништву.

  • Среда, 28. јануар 2015.

    Седми састанак Економског кокуса Народне скупштине

    Чланови Економског кокуса дискутовали су, на састанку који је одржан 28. јануара, о усклађивању Закона о водама и Закона о заштити животне средине са Законом о планирању и изградњи.

  • Понедељак, 19. јануар 2015.

    Одржан шести састанак Економског кокуса Народне скупштине

    На шестом састанку, који је одржан 19. јануара, чланови Економског кокуса наставили су разматрање амандмана на Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити од пожара у циљу његовог усклађивања са Законом о планирању и изградњи.

  • Четвртак, 15. јануар 2015.

    Пети састанак Економског кокуса Народне скупштине

    На петом састанку Економског кокуса, који је одржан 15. јануара, разматрани су амандмани на Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити од пожара у циљу његовог усклађивања са Законом о планирању и изградњи.

  • Понедељак, 29. децембар 2014.

    Одржан четврти састанак Економског кокуса Народне скупштине

    На четвртом састанку неформалне парламентарне групе Економски кокус Народне скупштине разматране су одредбе Нацрта закона о заштити од пожара које је потребно ускладити са Законом о планирању и изградњи.

  • Среда, 10. децембар 2014.

    Одржан трећи састанак Економског кокуса Народне скупштине

    На трећем састанку неформалне парламентарне групе Економски кокус Народне скупштине разматрани су Нацрт закона о инспекцијском надзору и Нацрт закона о изменама и допунама Закона о енергетици.

  • Понедељак, 1. децембар 2014.

    Одржан други састанак Економског кокуса Народне скупштине

    На другом састанку неформалне парламентарне групе Економски кокус Народне скупштине разматран је Нацрт закона о изменама и допунама Закона о планирању и изградњи.

  • Четвртак, 20. новембар 2014.

    Проф. др Владимир Маринковић на челу новоформираног Економског кокуса

    Основни задатак Економског кокуса Народне скупштине биће побољшање привредног амбијента, као и покретање заједничких пројекта и дијалога са привредницима у циљу проналажења најбољих решења која ће Србију учинити добро место за инвестиције, истакао је проф др. Владимир Маринковић, који је на оснивачком састанку изабран за председника Економског кокуса Народне скупштине.

  • Среда, 19. новембар 2014.

    Формирање Економског кокуса Народне скупштине

    Потпредседник Народне скупштине проф. др Владимир Маринковић најавио је формирање Економског кокуса (Парламентарне групе за економски развој Народне скупштине Републике Србије).

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Будите у току