Радна тела

  • Четвртак, 3. децембар 2015.

    37. седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    Поводом обележавања 3. децембра, Међународног дана особа са инвалидитетом, Одбор за људска и мањинска права и равноправност полова и Одбор за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва одржали су заједничку седницу на тему „Инклузија особа са инвалидитетом – приступачност и оснаживање“.

  • Среда, 2. децембар 2015.

    31. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    На седници одржаној 2. децембра, чланови Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва упознали су се са резултатима истраживања и препорука за живот у заједници особа са интелектуалним и менталним тешкоћама.

  • Уторак, 1. децембар 2015.

    35. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 1. децембра, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о рударству и геолошким истраживањима у начелу, и Предлог стратегије развоја енергетике Републике Србије до 2025. године са пројекцијама до 2030. године, у начелу и у појединостима.

  • Уторак, 1. децембар 2015.

    152. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Одбор за уставна питања и законодавство је на седници одржаној 1. децембра размотрио шест предлога закона који су предложени за дневни ред Седме седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2015. години.

  • Петак, 27. новембар 2015.

    36. седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    На седници од 27. новембра, чланови Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова упознали су се са „Зрењанинским моделом“ у борби против насиља у породици.

  • Петак, 27. новембар 2015.

    48. седница Одбора за европске интеграције

    На седници одржаној 27. новембра, чланови Одбора за европске интеграције размотрили су Предлог закона о рударству и геолошким истраживањима, у начелу.

  • Четвртак, 26. новембар 2015.

    38. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници од 26. новембра, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду размотрили су актуелну ситуацију у вези са Предлогом закона о изменама и допунама Закона о пољопривредном земљишту и у вези са исплатом подстицаја пољопривредницима.

  • Четвртак, 26. новембар 2015.

    31. седница Одбора за здравље и породицу

    На седници Одбора за здравље и породицу, одржаној 26. новембра, чланови Одбора разматрали су представке грађана и организација упућене Одбору.

  • Четвртак, 26. новембар 2015.

    Наставак јавног слушања о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о заштити животне средине и Нацрту закона о изменама и допунама Закона о управљању отпадом

    У наставку јавног слушања Одбора за заштиту животне средине о нацртима закона о изменама и допунама Закона о заштити животне средине и закона о изменама и допунама Закона о упрaвљaњу oтпaдoм, одржаног 26. новембра, чланови Одбора, представници ресорног министарства и стручне јавности дискутовали су о предлозима, примедбама и сугестијама на нацрте закона.

  • Четвртак, 26. новембар 2015.

    60. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 25. новембра, Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања разматрао је захтев Фискалног савета за давање сагласности за заснивање радног односа са новим лицима и додатно радно ангажовање и захтев Државне ревизорске институције за давање сагласности за заснивање радног односа са новим лицима.

  • Среда, 25. новембар 2015.

    45. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    Одбор за одбрану и унутрашње послове Народне скупштине и Одбор за безбједност Народне скупштине Републике Српске одржали су 25. новембра, заједничку седницу на којој су размотрили безбедносну ситуацију у Републици Србији и Републици Српској и говорили о законодавном оквиру и активностима одбора.

  • Среда, 25. новембар 2015.

    34. седница Одбора за културу и информисање

    На седници Одбора за културу и информисање одржаној 25. новембра, чланови Одбора су разматрали допуну документације и утврђивање листе кандидата и листе организација за предлагање кандидата за члана Савета Регулаторног тела за електронске медије, сагласно члану 10. став 6. Закона о електронским медијима.

  • Уторак, 24. новембар 2015.

    45. седница Одбора за спољне послове

    Одбор за спољне послове је 24. новембра 2015. године одржао 45. седницу, затворену за јавност.

  • Уторак, 24. новембар 2015.

    21. седница Одбора за заштиту животне средине

    На седници одржаној 24. новембра, Одбор за заштиту животне средине информисао се о Извештају Европске комисије у делу који се односи на Поглавље 27, и размотрио је информације о извештајима о раду Министарства пољопривреде и заштите животне средине, за део који се односи на заштиту животне средине, у периодима од новембра 2014. године до маја текуће године.

  • Петак, 20. новембар 2015.

    48. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације, одржаној 20. новембра 2015. године, чланови Одбора размотрили су амандман који је, у Дану за гласање, Одбор поднео на Предлог закона о озакоњењу објеката.

  • Петак, 20. новембар 2015.

    151. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 20. новембра, чланови Одбора размотрили су, у Дану за гласање амандман на Предлог закона о озакоњењу објеката, који је поднео Одбор за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације.

  • Петак, 20. новембар 2015.

    59. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 20. новембра, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања утврдили су Предлог скупштинског буџета за 2016. годину, који је припремио заменик генералног секретара Народне скупштине.

  • Четвртак, 19. новембар 2015.

    150. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Одбор за уставна питања и законодавство је на седници одржаној 19. новембра 2015. године размотрио амандмане на предлоге закона који су на дневни реду Шесте седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2015. години.

  • Четвртак, 19. новембар 2015.

    25. седница Одбора за контролу служби безбедности

    Дана 19. новембра 2015. године, Одбор за контролу служби безбедности и Одбор за одбрану и унутрашње послове одржали су заједничку седницу, на којој су представници Министарства унутрашњих послова, Безбедносно-информативне агенције, Војнобезбедносне агенције и Војнообавештајне агенције информисали чланове одбора о актуелној безбедносној ситуацији у Републици Србији.

  • Четвртак, 19. новембар 2015.

    44. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    Дана 19. новембра 2015. године, Одбор за контролу служби безбедности и Одбор за одбрану и унутрашње послове одржали су заједничку седницу, на којој су представници Министарства унутрашњих послова, Безбедносно-информативне агенције, Војнобезбедносне агенције и Војнообавештајне агенције информисали чланове одбора о актуелној безбедносној ситуацији у Републици Србији.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току