Радна тела

  • Среда, 2. новембар 2011.

    Tридесет четврта седница Одбора за равноправност полова

    Одбор за равноправност полова одржао је 2.новембра 2011. године Тридесет четврту седницу, на којој је разматран и усвојен план активности у циљу реализације Пројекта “Улога парламента у родно одговорном буџетирању”.

  • Среда, 2. новембар 2011.

    Деведесета седница Одбора за финансије

    На седници Одбора за финансије, одржаној 2. новембра, размотрени су амандмани на Предлог закона о облигационим и основама својинско-правних односа у ваздушном саобраћају, на Предлог закона о регулисању односа Републике Србије и дужника – корисника јавних средстава, за преузете обавезе по иностраним кредитима, односно зајмовима и на Предлог закона о играма на срећу.

  • Уторак, 1. новембар 2011.

    Тридесет прва седница Одбора за приватизацију

    На Тридесет првој седници Одбора за приватизацију чланови Одбора су размотрили и прихватили Извештај Министарства економије и регионалног развоја о раду Агенције за приватизацију за септембар 2011. године и Програм рада Агенције за приватизацију за октобар 2011. године.

  • Уторак, 1. новембар 2011.

    Четрдесет пета седница Одбора за одбрану и безбедност

    На седници одржаној 1. новембра, Одбор за одбрану и безбедност размотрио је Предлог националне стратегије заштите и спасавања у ванредним ситуацијама, у појединостима.

  • Понедељак, 31. октобар 2011.

    Шездесет трећа седница Одбора за науку и технолошки развој

    Одбор за науку и технолошки развој одржао је 31. октобра седницу изван седишта Народне скупштине, у Институту за физику, у Земуну. На седници је размотрена Информција о Институту за физику и његовом учешћу у раду на пројектима.

  • Четвртак, 27. октобар 2011.

    Седамнаеста седница Одбора за урбанизам и грађевинарство

    На Седамнаестој седници Одбора за урбанизам и грађевинарство, одржаној 27. октобра, размотрени су амандмани на Предлог закона о допунама Закона о одржавању стамбених зграда и на Предлог закона о комуналним делатностима, које је предложила Влада Републике Србије.

  • Среда, 26. октобар 2011.

    Петнаеста седница Одбора за међунационалне односе

    Одбор за међунационалне односе одржао је Петнаесту седницу 26. октобра. Седници је председавао председник Одбора Милетић Михајловић, а седници су присуствовали министар за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу Милан Марковић и директор Управе за људска и мањинска права Ненад Ђурђевић са сарадницом.

  • Уторак, 25. октобар 2011.

    Четрдесет девета седница Одбора за индустрију

    На седници Одбора за индустрију одржаној 25. октобра разматран је у појединостима Предлог закона о рударству и геолошким истраживањима, који је поднела Влада.

  • Понедељак, 24. октобар 2011.

    Четрдесет друга седница Одбора за саобраћај и везе

    На седници Одбора за саобраћај и везе, која је одржана 24. октобра, разматран је у појединостима Предлог закона о поморској пловидби, који је поднела Влада.

  • Понедељак, 24. октобар 2011.

    Осамдесет девета седница Одбора за финансије

    Одбор за финансије је, на седници одржаној 24.октобра, у начелу размотрио и једногласно прихватио Предлог закона о регулисању односа Републике Србије и дужника – корисника јавних средстава, за преузете обавезе по иностраним кредитима, односно зајмовима, Предлог закона о потврђивању Оквирног уговора о зајму за доделу појединачних зајмова између KfW-a, Франкфурт на Мајни и Републике Србије и Народне банке Србије као агента и Предлог закона о играма на срећу.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
среда, 24. април
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току